• PRO TV
  • Kanye West nu mai are limite! Rapperul și-a pipăit iubita și a încercat s-o dezbrace pe stradă, în văzul trecătorilor! Momentul jenant a fost surprins de paparazzi

Kanye West nu mai are limite! Rapperul și-a pipăit iubita și a încercat s-o dezbrace pe stradă, în văzul trecătorilor! Momentul jenant a fost surprins de paparazzi

Kanye West nu mai are limite! Rapperul și-a pipăit iubita și a încercat s-o dezbrace pe stradă, în văzul trecătorilor! Momentul jenant a fost surprins de paparazzi

Când credeam că nimic nu ne mai poate surprinde la cuplul Kanye West - Bianca Censori, publicațiile din UK vin cu noi imagini în care cei doi sunt protagoniștii un moment stânjenitor.

Zilele trecute, rapperul și soția sa au fost surprinși de paparazzi într-un centru comercial din LA, iar Biancăi Censori a întors toate privirile cu outfitul ei scandalos și revelator.

Gallery

Nevasta lui Kanye West a purtat un dres într-o culoare țipătoare și o bustieră nude. Cuplul a fost văzut plimbându-se prin The Grove din Los Angeles și îndreptându-se spre restaurantul The Cheesecake Factory pentru o gustare, scrie Daily Mail.

La un moment dat, Kanye West i-a tras dresul neon iubitei sale, lăsând-o cu o parte din posterior la vedere. Bruneta nu s-a grăbit să-l ridice ci a continuat să se plimbe așa prin centrul comercial, dar și pe stradă, până a ajuns la mașină.

La ieșirea din clădire, Kanye nu și-a putut dezlipi mâinile de pe Bianca, a pipăit-o peste tot și a sărutat-o cu patos pe gât, sub privirile șocate ale trecătorilor. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Paparazzii au fost pe fază, iar imaginile surprinse au făcut rapid înconjurul internetului.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Daily Mail (@dailymail)

„Eu nu cred că o iubește pe femeia asta. E doar un accesoriu pentru el”;

„Să-i ridice cineva pantalonii la loc, vă rog!”;

„Pare animalul lui de companie!”;

„Această doamnă este evident bolnavă și este controlată”;

„Ce fel de bărbat are nevoie ca femeia lui să umble goală pentru atenție! Rușine”;

„Cum se numește această boală?”;

„Amândoi au nevoie de ajutor”;

„Ea nu zâmbește niciodată... arată ca un robot!”;

„Ce obscen! Bănuiesc că este forțată să facă astfel de lucruri”;

„Bianca, clipește de trei ori dacă ai nevoie de ajutor!”, sunt câteva dintre mesajele postate de internauți.

Părinții Biancăi își fac griji pentru ea, iar prietenii ei sunt convinși că rapperul o manipulează după bunul plac. „Tatăl Biancăi vrea să îl confrunte pe Kanye să îl întrebe ce e în capul lui de o expune astfel pe fiica lui. El ce ar face dacă și-ar vedea fetele în aceasta ipostază în public…”, a spus o sursă pentru Daily Mail.

 Fotografii: Profimedia Images

 

Gallery

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni