• PRO TV
  • Celebrul fotbalist de la Rapid a dat vestea cea mare! Soția lui este însărcinată cu al doilea copil

Celebrul fotbalist de la Rapid a dat vestea cea mare! Soția lui este însărcinată cu al doilea copil

Celebrul fotbalist de la Rapid a dat vestea cea mare! Soția lui este însărcinată cu al doilea copil

Celebrul jucător de fotbal de la Rapid este în culmea fericirii. Iubita lui îl face tată pentru a doua oară. Iată despre cine este vorba!

Gallery

​Un jucător de fotbal de la Rapid va deveni tată pentru a doua oară

Familia lui Florent Hasani de la Rapid urmează să se mărească cu încă un membru. Celebrul fotbalist este deja tată de băiat, iar partenera lui de viață urmează să aducă încă un copil pe lume.

Cei doi nu au anunțat încă sexul copilului, însă iubita fotbalistului, Diellza Ferati Hasani, a publicat o imagine emoționantă cu burtica de gravidă.

„Făcând amintiri cu micuțul nostru Mickey”, a scris partenera de viață a fotbalistului la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram.

Florent Hasani a triumfat în Supercupa Albaniei alături de FK Tirana în sezonul 2022-2023. În anul 2017, wk a obținut titlul de campion al Kosovo cu echipa Trepca, câștigând și Supercupa Kosovo.

În cariera sa, jucătorul de fotbal a evoluat și pentru Diosgyor, acumulând 100 de meciuri, 13 goluri și 7 assist-uri, pentru Gyirmot, unde a jucat în 35 de meciuri și a înscris 3 goluri, precum și pentru Hapoel Kfar Saba, unde a avut 12 apariții.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni