• PRO TV
  • Decizia surprinzătoare luată de Aryna Sabalenka după moartea iubitului ei. Cum face față durerii cumplite. Konstantin Koltsov s-ar fi sinucis

Decizia surprinzătoare luată de Aryna Sabalenka după moartea iubitului ei. Cum face față durerii cumplite. Konstantin Koltsov s-ar fi sinucis

Decizia surprinzătoare luată de Aryna Sabalenka după moartea iubitului ei. Cum face față durerii cumplite. Konstantin Koltsov s-ar fi sinucis

Konstantin Koltsov, partenerul de viață al jucătoarei de tenis Arynei Sabalenka, a murit la doar 42 de ani.

Inițial, în presa din Belarus apăruseră informații că fostul jucător de hochei ar fi murit din cauza unui cheag de sânge, dar poliția din Miami susține că ar fi vorba despre o sinucidere.


Potrivit anchetatorilor, luni, 18 martie 2024, în jurul orei 12:39 a.m., poliția și pompierii de la Bal Harbour au fost trimiși la St. Regis Bal Harbour Resort, 9703 Collins Avenue, în legătură cu cazul unui bărbat care a sărit de la balcon„, a anunțat Departamentul de Poliție din Miami-Dade pentru CNN.

„Departamentul de Poliție Miami-Dade, Biroul Omucideri, a răspuns și a preluat ancheta privind aparenta sinucidere a domnului Konstantin Kolțov… Nu se suspectează niciun fel de crimă„.

Fostul sportiv în vârstă de 42 de ani o însoțea pe Arina Sabalenka (25 de ani) la turneul de la Miami.

În urma tragediei suferite, existau presupuneri că jucătoarea de tenis s-ar putea retrage din competiție.  Însă, sportiva a uimit cu hotărârea ei: va juca la turneul WTA 1000 de la Miami.

Dubla câştigătoare a titlului la Australian Open uimește cu decizia ei

Potrivit publicației Tennis Channel, numărul 2 mondial va participa la competiția de la Miami, însă NU și la conferințele de presă.

Arina Sabalenka, favorita 2 a turneului, are liber turul întâi, iar în turul secund ar urma să joace cu învingătoarea partidei dintre Simona Halep și Paula Badosa.

Fiecare are propriul său mod de a face față durerii și suferinței. Pentru unii, precum Arina Sabalenka, asta înseamnă să facă ceea ce le place cel mai mult. La Monte-Carlo 2012, Djokovic a aflat despre moartea bunicului său iubit, Vlado, în dimineața meciului. A continuat să joace și a câștigat în memoria acestuia”, a încercat să explice Bastien Fachan, un celebru jurnalist, gestul jucătoarei îndurerate.

Foto X

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni