• PRO TV
  • Dezvăluire șocantă despre iubitul mort al Arynei Sabalenka. Ce spune fosta soție

Dezvăluire șocantă despre iubitul mort al Arynei Sabalenka. Ce spune fosta soție

Dezvăluire șocantă despre iubitul mort al Arynei Sabalenka. Ce spune fosta soție

Apar tot mai multe speculații în cazul morții fostului hocheist Konstantin Koltsov, iubitul numărului 2 mondial Aryna Sabalenka.

Moartea fostului jucător de hochei pe gheaţă din NHL Konstantin Koltsov, iubitul jucătoarei belaruse de tenis Aryna Sabalenka, este tratată ca o "aparentă sinucidere", a anunţat, marţi, poliţia din Miami-Dade.

View this post on Instagram

A post shared by ????? ????????? ??❤️ (@sabalenka_aryna)

Decesul lui Koltsov fusese confirmat anterior de federaţia belarusă de hochei, iar presa la Minsk anunţase că acesta ar fi suferit un accident vascular cerebral.

Fosta nevasta are o nouă ipoteză în cazul morții lui Konstantin Koltsov

Fosta sa soție, Julija Mikhailova, cu care are trei copii, în vârstă de 18, 16 și 5 ani, vine cu o altă variantă în cazul decesului. Aceasta exclude varianta sinuciderii.

Declarații șocante

Julija Mikhailova susține că cel mai probabil fostul soț era beat, iar moartea lui ar fi survenit în urma unui accident din cauza consumului excesiv de alcool.

„Cel mai probabil era foarte beat. Din păcate, pentru jucătorii de hochei este ceva obișnuit. S-au găsit sticle goale de alcool în camera în care a stat Konstantin, balconul avea vedere la ocean, probabil că a fost un accident. Avem încă vechiul computer de familie, cu emailul lui Konstantin. Știam parolele și am reușit să deschid mesajele.

Konstantin închiriase apartamente și pentru următoarea perioadă și o mașină pe un termen mai lung. Adică nu avea de gând să se sinucidă”, a declarat Julija Mikhailova pentru Daily Mail.

Aceasta a adăugat că fostul ei soț a căzut de la etajul 23 al St Regis Bal Harbour Resort, iar investigația va dura aproximativ o lună, după ce varianta crimei a fost deja exclusă de poliție.

Konstantin Koltsov avea 42 de ani şi forma un cuplu cu Aryna Sabalenka din 2021.

Foto Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni