• PRO TV
  • „S-a rupt inima din mine”. Mesajul Alinei, mama fetelor de 2 și 4 ani care ar fi fost otrăvite de tatăl lor în Spania

„S-a rupt inima din mine”. Mesajul Alinei, mama fetelor de 2 și 4 ani care ar fi fost otrăvite de tatăl lor în Spania

„S-a rupt inima din mine”. Mesajul Alinei, mama fetelor de 2 și 4 ani care ar fi fost otrăvite de tatăl lor în Spania

O tragedie petrecută într-o familie de români a cutremurat un orășel din Spania. Un bărbat de 35 de ani și-ar fi otrăvit cele două fiice, după care şi-a luat zilele. Mama fetelor a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

Judecat pentru violență domestică, pentru că își agresa frecvent iubita, un român a provocat groază şi revoltă în Spania. Bărbatul putea să-și vadă fetele doar câteva ore pe săptămână, sâmbăta și duminica. Într-un astfel de moment, Ionel Rupă și-ar fi ucis fiicele, în vârstă de 2 și 4 ani (Larisa și Elisa).

Procurorii ceruseră pentru el o pedeapsă cu închisoarea, iar partenera lui ar fi vrut să se întoarcă în România, cu fetele.

După tragedie, Alina, în vârstă de 23 de ani, a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare: „Mis Ninas, mis vidas ...Cu plecarea lor S-A rupt inima din mine Mi-a distrus tot ce aveam eu mai scump, felele melé doamneeeee de ce mieeeeee”. 

Mama fetelor a fost cea care le-a găsit moarte, într-o clădire folosită drept depozit la ferma unde lucra Ionel Rupă. Bărbatul era și el inconștient. Serviciile de sănătate din provincia Almeria au încercat să îl resusciteze dar fără succes, potrivit stirileprotv.ro

În orașul Abla, acolo unde vor fi înmormântate fetițele, autoritățile au declarat trei zile de doliu. Oamenii s-au strâns într-o piață, ca un gest manifest împotriva actului tragic de violență. 
Oamenii din comunitate care o cunoșteau pe Alina s-au arătat indignați că Justiția i-a permis tatălui un regim de vizite cu fetele, în ciuda faptului că avea ordin de restricție și purta o brățară electronică, scrie presa spaniolă

Gallery

Mii de oameni au reacționat cu mesaje de condoleanțe: 
„Numai în locul tău sa nu fie nimeni și nici tu nu trebuia sa treci prin asta și nici nimeni ....Alina Fls.
Doamne, e de necrezut ...nu am cuvinte. Dumnezeu sa îți dea putere,să te întărească. Condoleanțe draga mea. Puterea și credința sa fie cu tine”, este mesajul unei persoane. 
Mai mulți oameni s-au adunat cu afișe în fața primăriei din Abla. 

Sursă foto: Facebook
Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni