• PRO TV
  • Au apărut noi imagini emoționante cu Radu Ayan, copilul de 2 ani care a dispărut la Botoșani! Cum a fost surprins copilul

Au apărut noi imagini emoționante cu Radu Ayan, copilul de 2 ani care a dispărut la Botoșani! Cum a fost surprins copilul

Au apărut noi imagini emoționante cu Radu Ayan, copilul de 2 ani care a dispărut la Botoșani! Cum a fost surprins copilul

În urmă cu câteva zile, un băiețel din Botoșani în vârstă de doar doi ani a dispărut din curtea unor vecini la care se afla în vizită, alături de bunica lui. După aproape 24 de ore, acesta a fost găsit de o echipă de salvatori, formată din aproximativ 500 de persoane.

Gallery

​Un caz tragic a avut loc la Botoșani! Radu Ayan (Aryan), un copil în vârstă de doar 2 ani a dispărut, în timp ce se afla în vizită la vecini. Totul s-a desfășurat în timp ce băiețelul se afla în grija bunicii sale. Spre bucuria tuturor, după 24 de ore, copilul a fost găsit de o echipă formată din 500 de salvatori și a ajuns acasă teafăr și nevătămat. 

Imediat după ce a fost găsit de salvatori, Radu Ayan ar fi declarat că i-a fost frică și că a văzut un lup în pădurea în care și-a petrecut noaptea:

„Era un lup mare. Mă dor picioarele”, le-ar fi spus copilul în vârstă de 2 ani celor care ș-au găsit, potrivit unui post TV.

Mai mult decât atât, în spațiul public au apărut deja noi fotografii emoționante cu Radu Ayan, în brațele salvatorilor. (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Alături de fotografii, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani a postat și un mesaj în cadrul căruia a transmis mulțumiri atât celor trei polițiști care l-au găsit pe Radu Ayan, cât și Ministerului Afacerilor Interne, jurnaliștilor și voluntarilor. 

„Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei!
Cei trei polițiști l-au găsit pe Aryan în pădure dupa 24 de ore de cand a fost sesizată dispariția.
Acesta era speriat, dar a acceptat imediat să-i însoțească pe colegii noștri.
Mulțumim tuturor celor care au participat la activitățile de căutare, a fost un efort comun al tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne, voluntari și jurnaliști!”, este mesajul postat pe Facebook.

Sursă foto: Facebook, IPJ Botoșani

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni