• PRO TV
  • Tallulah Willis, fiica lui Bruce Willis, a fost diagnosticată cu autism: „Mi-a schimbat viața”. Tânăra suferă și de anorexie

Tallulah Willis, fiica lui Bruce Willis, a fost diagnosticată cu autism: „Mi-a schimbat viața”. Tânăra suferă și de anorexie

Tallulah Willis, fiica lui Bruce Willis, a fost diagnosticată cu autism: „Mi-a schimbat viața”. Tânăra suferă și de anorexie

Tallulah Willis, în vârstă de 30 de ani, a recunoscut, recent, că a fost diagnosticată cu o nouă boală, fiind vorba de autism. Aceasta se confruntă, deja, anorexia și își împărtășește progresele cu fanii din mediul online.

Gallery

Familia lui Bruce Willis a mai primit o lovitură dură, deoarece una dintre fiicele actorului, Tallulah Willis, a fost diagnosticată cu autism. Chiar ea este cea care a recunoscut acest lucru.

Tallulah Willis suferă de autism

Viața fiicei lui Bruce Willis nu a fost una deloc ușoară, deoarece a trebuit să se lupte cu  depresia și cu ADHD. De asemenea, suferă și de anorexie și, de curând, a fost diagnosticată și cu autism.  „Am aflat în această vară și mi-a schimbat viața”, a declarat Tallulah Willis.

În anul 2022, în luna iunie, într-un centru de tratament din Texas, a fost diagnosticată cu o tulburare de personalitate borderline, acceptând să se interneze, la cererea părinților, timp de câteva luni: „Mi-am dat seama că ceea ce îmi doream mai mult decât armonia cu corpul meu era armonia cu familia mea, să nu îi mai îngrijorez, să le aduc o lejeritate surorilor și părinților mei”.

Tallulah Willis, afectată de comportamentul lui Bruce Willis

Anul trecut, Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență frontotenporală, iar boala i-a afectat serios starea de sănătate. În urmă cu ceva timp, Tallulah a recunoscut că a fost afectată de comportamentul actorului, crezând că nu mai prezintă interes pentru propriul tată.

„Avusese doi copii cu mama mea vitregă, Emma Heming Willis, și am crezut că și-a pierdut interesul pentru mine. Deși acest lucru nu ar fi putut fi mai departe de adevăr, creierul meu adolescent s-a torturat cu niște calcule greșite: nu sunt suficient de frumoasă pentru mama mea, nu sunt suficient de interesantă pentru tatăl meu”, a dezvăluit Tallulah.

 

Sursa foto: Instagram, Getty Images, Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni