• PRO TV
  • Prințul William, prima reacție după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer. Ce a declarat viitorul rege al Marii Britanii

Prințul William, prima reacție după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer. Ce a declarat viitorul rege al Marii Britanii

Prințul William, prima reacție după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer. Ce a declarat viitorul rege al Marii Britanii

Prințul William nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții: soția Kate Middleton și tatăl său, Regele Charles, au fost diagnosticați cu cancer la începutul acestui an, în timp ce singurul lui frate, Harry, de care s-a înstrăinat, trăiește în Statele Unite.

Gallery

Sâmbătă, după anunțul lui Kate Middleton despre diagnosticul șocant, Prințul și Prințesa de Wales au postat prima lor declarație comună din acest an.
”Prințul și Prințesa sunt impresionați enorm de mesajele de bine primite de la oameni din toată lumea, drept răspuns la mesajul Înălțimii sale”, scrie Kensington Palace.
”Sunt extrem de emoționați de căldura și sprijinul publicului și sunt recunoscători pentru că s-a înțeles nevoia de intimitate în această perioadă”.

Prințul de Wales a jucat un rol important în decizia soției sale de a dezvălui diagnosticul întregii lumi. ”A fost alegerea ei, iar el a susținut-o 100%”, a declarat un apropiat al prințului pentru The Sundat Times.

William este ”mândru” de curajul și puterea de care a dat dovadă Kate nu doar în această săptămână, ci încă de la operației ei, din luna ianuarie, a completat o sursă pentru The Telegraph.

Aceștia mai spun că William a făcut orice pentru a-și proteja familia în această perioadă și că se asigură ca cei trei copii ai lui să fie ținuți departe de interesul stârnit după anunțul devastator al lui Kate Middleton.

Foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni