• PRO TV
  • Ți se rupe sufletul! Cele patru cuvinte sfâșietoare pe care Kate Middleton le-a spus copiilor despre boala de care suferă

Ți se rupe sufletul! Cele patru cuvinte sfâșietoare pe care Kate Middleton le-a spus copiilor despre boala de care suferă

Ți se rupe sufletul! Cele patru cuvinte sfâșietoare pe care Kate Middleton le-a spus copiilor despre boala de care suferă

Prințesa Kate a împărtășit modul emoționant în care le-a spus copiilor ei că a fost diagnosticată cu cancer.

Gallery

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, urmează "un tratament de chimioterapie preventivă", după ce testele efectuate în urma "operației abdominale reușite" pe care a suferit-o în ianuarie au arătat că are cancer.

Kate a povestit cum vestea a fost un 'șoc uriaș' pentru familia ei și a dezvăluit cuvintele sfâșietoare pe care le-a spus celor trei copii ai ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Mama a trei copii, Prințesa de Wales a luat o pauză în ultimele luni pentru a se recupera după operația majoră, pentru a începe tratamentul preventiv împotriva cancerului. Kate a explicat că a fost nevoie de timp și pentru ca ea, și prințul William ca să le dea vestea cu blândețe copiilor lor, cărora le-a spus: "O să fiu bine".

În declarația sa, Kate a dezvăluit: "După cum vă puteți imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a putea începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine".

Prințesa a continuat: "Așa cum le-am spus; sunt bine și devin din ce în ce mai puternică în fiecare zi, concentrându-mă pe lucrurile care mă vor ajuta să mă vindec; în mintea, corpul și spiritul meu. Faptul că îl am pe William alături de mine este, de asemenea, o mare sursă de confort și de reasigurare. La fel ca și dragostea, sprijinul și bunătatea pe care mi le-ați arătat atât de mulți dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru amândoi."

Kate a cerut publicului și presei să respecte intimitatea familiei sale în timp ce parcurge drumul spre recuperare. Ea a adăugat: "Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment de bucurie profundă și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar deocamdată trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă."

În declarația oficială publicată vineri, 22 martie, Kate a profitat de ocazie pentru a mulțumi publicului pentru "mesajele și sprijinul minunat" și a dat credit "echipei sale medicale fantastice". Ea a încheiat cu: "În acest moment, mă gândesc, de asemenea, la toți cei ale căror vieți au fost afectate de cancer. Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri".

Foto: Getty

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni