• PRO TV
  • Cum a reacționat Erika Isac la cazul studentului Mirel, care și-a ucis prietena din gelozie

Cum a reacționat Erika Isac la cazul studentului Mirel, care și-a ucis prietena din gelozie

Cum a reacționat Erika Isac la cazul studentului Mirel, care și-a ucis prietena din gelozie

Erika Isac, artista care a făcut furori cu hit-ul Macarena, a reacționat la cazul îngrozitor petrecut recent în Timișoara, când un student a ucis o fată, pentru care făcuse o obsesie.

Cântăreața, care a tras un semnal de alarmă, prin piesa „Macarena”, la cazurile de violență domestică, se adresează urmăritorilor ei printr-un video postat pe Instagram Story. Ea vorbește despre cazul studentului la Teologie și Medicină, pe nume Mirel, care a omorât o fată de 21 de ani

„Din păcate nu mai e nimic ce putem rezolva acum. Sincere condoleanțe familiei. Sper ca ea să fie într-un loc mai bun acum. Sper ca ăla să ia pe viață, psihopatul nenorocit, iar colegii lui să aibă grijă de el acolo. Tot ce pot să vă zic, fetelor, este că dacă aveți în vedere semne din astea de gelozie sau comportament din ăsta psihopatic de-a dreptul din partea unui bărbat agresiv verbal, agresiv fizic, care aruncă cu lucruri prin casă, înseamnă că nu știți la ce să vă așteptați de la el și că poate deveni imprevizibil”, spune Erika.

Cântăreața le recomandă fetelor să fie mai atente la comportamentul tinerilor cu care se află într-o relație și să nu accepte unele abateri, crezând că se vor schimba.

„Am postat acum câteva zile un video despre violența domestică în care vorbesc despre câteva statistici, asta înainte să-mi ziceți că exagerez eu, că sunt nebună, că eu și restul exagerăm, că facem pe victimele...Da, suntem, uite poftim, a murit o fată...că era ăla gelos, cine știe ce filme avea ăla. Dacă vreodată aveți aceste semne din partea partenerului, fostului, vă recomand din suflet să purtați discuții cu el exclusiv în locuri publice sau să fiți asistate la domiciuliu de o prietenă, de un prieten, coleg de la muncă,oricine, numai să nu fiți singure într-un apartament cu bolnavul, pentru că nu știi niciodată. Uite, ăsta, am văzut o poză cu tâmpitul și arăta a om care nu ar putea să rănească nici măcar un pluș.
La primul semn de agresivitate: țipat, aruncat prin casă, pentru că nu tre să-ți dea o palmă ca să îți dai seama că are nevoie de terapeut, plecați de acolo, pentru că tu nu o să-l schimbi, ci psihiatrul. Dacă te iubea, nu țipa la tine”.

„Un lucru pe care mi-l recomandă tatăl meu, pentru că este conștient de pericolele care mă înconjoară, mai ales ca femeie, este să țin mereu chestii de auto-protecție la mine, gen spray cu piper, electroșoc”, mai spune cântăreața. 

Andreea era din Padeș, județul Gorj, dar studia Medicina la Timișoara. Ea era prietenă bună cu sora criminalului și așa a ajuns să-l cunoască și pe el. Deși foarte apropiată de părinții săi, cărora le povestea tot, aceștia nu îl cunoșteau pe Mirel Dragomir. Apropiații fetei sunt convinși că ucigașul a ucis-o pe Andreea deoarece fata i-ar fi refuzat avansurile, iar acesta făcuse o obsesie pentru ea, scrie gândul.ro

Mătușa victimei: „O fată la locul ei, o fată exemplu, la liceu de notă mare, avea numai 10 pe linie, învăța foarte bine".

Principalul suspect este acuzat de omor și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit stirileprotv.ro.

Gallery

Sursă foto: Instagram

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni