• PRO TV
  • Cum arată Salma Hayek în costum de baie la 57 de ani! Fiica Valentina a pozat-o pe plajă: „Una dintre cele mai frumoase femei din lume”

Cum arată Salma Hayek în costum de baie la 57 de ani! Fiica Valentina a pozat-o pe plajă: „Una dintre cele mai frumoase femei din lume”

Cum arată Salma Hayek în costum de baie la 57 de ani! Fiica Valentina a pozat-o pe plajă: „Una dintre cele mai frumoase femei din lume”

Salma Hayek nu contenește să-și uimească fanii. Actrița în vârstă de 57 de ani a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare pe plajă, într-un costum de baie din două piese. Creditul pentru fotografia care a adunat sute de mii de like-uri l-a primit fiica Valentina.

Gallery

​„Întotdeauna ajută să ai un fotograf în familie”, a scris Salma Hayek pe contul de socializare, iar internauții nu au mai contenit cu laudele.

La 57 de ani, Salma arată impecabil și nu se sfiește să se lase fotografiată în costum de baie. Naturală, cu părul prins și ochelari de soare, actrița a completat perfect peisajul. (Vezi imaginea în GALERIA FOTO de mai sus)

„Una dintre cele mai frumoase femei din lume”, „O icoană a fitness-ului”, „Întotdeauna ajută să ai un așa corp!”, „Cum poți să fii atât de sexy?”. „O frumusețe naturală. Salma, sunt fanul tău pe viață!”, „Ești o zeiță a frumuseții”, „Tu faci ca peisajul să arate spectaculos”, i-au scris urmăritorii.

Fanii actriței au lăudat-o și pe fiica ei și i-au mulțumit pentru fotografia în care Salma apare la malul mării. Cel mai probabil, familia Pinault se bucură de un sejur într-o destinație exotică, însă Salma nu a dezvăluit locația.

Valentina Paloma este fiica Salmei și a afaceristului François-Henri Pinault. Tânăra are 16 ani și-a făcut deja debutul pe covorul roșu alături de mama ei.

Salma Hayek este căsătorită din 2009 cu magnatul din industria frumuseții Francois-Henri Pinault. Francezul deține Kering, o multinațională specializată în producția de bunuri de lux, și are o avere de circa 7 miliarde de dolari. Nici Salma nu stă rău la capitolul finanțe. Actrița mexicană are o avere de peste 200 de milioane de dolari și continuă să apară în producții de succes de la Hollywood.

Are un ten de păpușă și jură că nu s-a atins de Botox

La doar 1,57 m, Salma Hayek a fost înzestrată cu forme spectaculoase și un chip fără imperfecțiuni.

Invitată într-un podcast, Salma Hayek a mărturisit că nu a folosit niciodată botox și că apelează la aparatele cu radiofrecvență pentru remodelare corporală, pe lângă meditație.

„Pentru a-mi ajuta corpul și pentru a depăși problemele medicale, am descoperit meditația. Pot să meditez ore întregi și nu simt cum trece timpul, e amuzant. Simt energia cum se mișcă și dansează în interiorul meu, am o mulțime de senzații”, a mărturisit actrița.

„Apelez foarte mult la aparatele cu radiofrecvență și funcționează extrem de bine pe mine. Plus meditația. Câteodată oamenii îmi spun: ‘Doamne, arăți iar de 20 de ani!”, a adăugat Salma.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni