• PRO TV
  • Mirel a povestit cu lux de amănunte cum a omorât-o pe Andreea! Mărturia studentului la Teologie a îngrozit o țară întreagă: „Am luat două cuțite...”

Mirel a povestit cu lux de amănunte cum a omorât-o pe Andreea! Mărturia studentului la Teologie a îngrozit o țară întreagă: „Am luat două cuțite...”

Mirel a povestit cu lux de amănunte cum a omorât-o pe Andreea! Mărturia studentului la Teologie a îngrozit o țară întreagă: „Am luat două cuțite...”

O crimă îngrozitoare a avut loc în Timișoara, acolo unde o studentă la Medicină a fost ucisă prin înjunghiere de prietenul ei, student la Teologie. Băiatul care cânta săptămânal în corul Bisericii a povestit cu lux de amănunte cum a omorât-o pe Andreea.

Gallery

​În cursul zilei de 22 martie 2024, o crimă absolut îngrozitoare a avut loc la Timișoara. Andreea Morega, o fată în vârstă de doar 21 de ani, a fost ucisă de prietenul ei, Mirel, după o ceartă izbucnită din gelozie. Tânăra a fost înjunghiată de peste 30 de ori, 28 dintre loviturile de cuțit fiind aplicate în zona gâtului, iar alte trei în torace. Polițiștii ajunși la fața locului au avut un șoc atunci când au găsit cadavrul, explicând că Andreea era „aproape decapitată”.

Principalul suspect al crimei este un tânăr student la Medicină și Teologie, pe numele său, Mirel. Acesta era considerat de oamenii din jurul lui un băiat credincios, în fiecare săptămână fiind prezent la Biserică, acolo unde cânta în cor, alături de ceilalți enoriași. Din păcate însă, sub masca unui slujitor al Domnului se ascundea un criminal.

Tânărul a fost reținut pentru 30 de zile și este audiat de oamenii legii, pentru a se stabili exact filmul tragediei. Ajuns în fața anchetatorilor, Mirel și-a recunoscut fapta și a povestit cu lux de amănunte cum a omorât-o pe Andreea:

„Din luna octombrie am o relație de iubire cu Andreea iar în ultima lună am simţit-o mai distantă.

În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinţilor mei, am observat că Andreea tasta pe telefon şi am crezut că vorbeşte cu cineva. Am întrebat-o cu cine discută iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa. Am încercat să îi iau telefonul din mână şi ea l-a ținut strâns. Am reuşit totuşi să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul pin”, se arată în declarația lui Mirel din Rechizitoriul procurorilor.

Mai mult decât atât, tânărul a explicat cum a încercat Andreea să se salveze, în momentul în care el a apărut cu două cuțite în mână:

„A refuzat să mi-l dea şi mi-a spus că vrea să se despartă de mine. Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare şi m-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare şi m-am întors cu ele în dormitor. Andreea m-a lovit peste o mână, iar în acel moment m-am tăiat singur cu cuțitul la față. Totodată, m-a prins de lănţişorul pe care îl aveam la gât, care s-a rupt și a căzut pe pat.

Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori”, a mai spus acesta.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni