• PRO TV
  • Ce face fosta călugăriță la 10 ani de când a câștigat Vocea Italiei! Arată complet diferit, are tatuaj și vorbește despre viața amoroasă

Ce face fosta călugăriță la 10 ani de când a câștigat Vocea Italiei! Arată complet diferit, are tatuaj și vorbește despre viața amoroasă

Ce face fosta călugăriță la 10 ani de când a câștigat Vocea Italiei! Arată complet diferit, are tatuaj și vorbește despre viața amoroasă

Era 19 martie 2014 când sora Cristina pășea emoționată pe scena de la Vocea Italiei, în etapa audițiilor pe nevăzute. După primele acorduri ale melodiei, călugărița s-a dezlănțuit pe scenă și a reușit să întoarcă toate scaunele.

Gallery

​Cei patru antrenori, printre care și regretata Raffaella Carra, au rămas fără cuvinte când au văzut pe scenă o călugăriță. Cristina a oferit o interpretare entuziastă a hitului „No One”, al Aliciei Keys. La acea vreme, Cristina Scuccia era călugăriță la mănăstirea “Ursuline Sisters of the Holy Family”, din Milano.

 „Nu am putut vorbi timp de câteva minute”, a declarat atunci Raffaela Carra, care s-a stins din viață în iulie 2021. În același an, în luna iulie, sora Cristina a reușit să ridice deasupra capului trofeul de la Vocea Italiei.

Au trecut aproape zece ani de la momentul care i-a schimbat radical viața, iar fosta călugăriță a marcat momentul postând un clip video pe contul de Instagram, acolo unde are aproape 180.000 de urmăritori.

„În urmă cu zece ani se transmitea audiția mea pe nevăzute de la The Voice! M-am distrat și am făcut un mic duet cu... mine. Ce emoție!”, a scris recent Cristina Scuccia pe contul de socializare.

Fosta călugăriță și-a făcut primul tatuaj

După ce a încercat mai multe tunsori și și-a pus cercel în nas, Cristina și-a surprins recent fanii cu o fotografie în care apare într-un salon de tatuaje. Fosta călugăriță și-a făcut primul tatuaj, însă nu le-a dezvăluit fanilor ce și-a desenat pe braț. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

A renunțat la viața monahală în urmă cu doi ani

La opt ani după ce a câștigat Vocea Italiei, Cristina Scuccia a anunțat în cadrul unui talkshow italian că a renunțat la călugărie.

„Cred că trebuie să îți asculți inima cu curaj. Schimbarea este un semn de evoluție, dar este întotdeauna înfricoșătoare, deoarece este mai ușor să te ancorezi în propriile certitudini decât să îți pui întrebări. Există un bine sau un rău?”, a mărturisit Cristina în cadrul emisiunii Verissimo.

Cristina Scuccia a mărturisit că a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a lua această decizie și că asta nu înseamnă că a renunțat la credință. „Am ales să-mi urmez inima fără să mă gândesc la ce vor spune oamenii despre mine (...), Am riscat și mi-am făcut griji că voi ajunge sub un pod. I-am repetat mereu acest lucru psihologului meu”, a mai declarat Cristina. 

Cristina a lucrat o vreme ca ospătăriță în Spania

După ce a renunțat la viața monahală, Cristina s-a mutat în Spania și a lucrat o vreme ca ospătăriță. Tânăra n-a renunțat însă la visul de a avea o carieră muzicală.

Anul trecut, Cristina a reușit să-și lanseze primul ei single. „La felicita e una direzione” (n.red Fericirea este o direcție) are videoclip pe Youtube, iar fosta călugăriță e de nerecunoscut cu noul look. 

Cristina și-a pus cercel în nas și și-a arătat veleitățile de dansatoare în videoclipul piesei. Tânăra care își dorește să devină o cântăreață de succes a declarat că titlul melodiei sale o reprezintă: „Nu sunt niciodată pe deplin fericită pentru că în mine există întotdeauna acel lucru care mă împinge să fac mai mult și să caut fericirea”. Piesa exemplifică alegerea de viață pe care a făcut-o Cristina, care a decis să-și urmeze fericirea printr-o alegere puternică și curajoasă.

Chiar dacă în prezent locuiește la Madrid, Cristina face naveta Spania-Italia. Anul trecut, italianca a participat la reality show-ului italian „Insula Faimoșilor”.

„L’isola dei Faimosi” (n.red Insula Faimoșilor) este versiunea italiană a formatului international Survivor, creat de Charlie Parsons, iar Cristina a reușit să ajungă până în semifinale.

Ce spune Cristina despre viața amoroasă

Pe lângă marea dragoste pentru muzică, Scuccia a vorbit în cadrul unui interviu și despre posibilitatea de a găsi un partener de viață. „Sunt încă singură, dar eu sunt cea care nu prea dă șanse. Sunt în acea fază a vieții în care vreau să mă bucur de toate. O să vină și bărbatul potrivit”, a spus fosta călugăriță.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni