• PRO TV
  • Cine este singura femeie după care Zanni, concurent Survivor All Stars, a suferit timp de trei ani: „Și-a bătut joc de mine”

Cine este singura femeie după care Zanni, concurent Survivor All Stars, a suferit timp de trei ani: „Și-a bătut joc de mine”

Cine este singura femeie după care Zanni, concurent Survivor All Stars, a suferit timp de trei ani: „Și-a bătut joc de mine”

În urmă cu câteva luni, Zannidache a povestit despre prima și singura lui dragoste adevărată. Concurentul de la Survivor All Stars a explicat cum a fost trădat de persoana la care ținea cel mai mult.

Gallery

​Zanni este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați concurenți de la Survivor All Stars, acesta făcându-se remarcat grație lui Alex Velea. Soțul Antoniei a fost cel care l-a introdus în lumea muzicii trap din România, iar mulți ani l-a ținut sub aripa lui. Acum însă, Zannidache este pe propriile lui picioare și reușește să câștige simpatia oamenilor atât grație talentului său, cât și a personalității efervescente.

De-a lungul anilor, Zannidache nu a fost implicat în foarte multe relații amoroase, ba dimpotrivă, nu s-a afișat cu nicio femeie pe rețelele de socializare. Totuși, în cadrul unui podcast, acesta a vorbit despre prima lui dragoste. La acea vreme, concurentul de la Survivor All Stars avea doar 17 ani și era îndrăgostit de o tânără care nu i-a împărtășit aceleași sentimente.

„Până acum, n-am avut nici o relație. M-am îndrăgostit o singură dată în viața mea, la 17 ani, de aceea nu o pun pentru că eram copil. Am început să fiu ceea ce sunt acum de la 18-19 ani. Cu un an înainte nu existam, atunci m-au dat afară din casă și atunci s-a întâmplat toată magia, transformarea mea.

Înainte nu eram eu, cel de acum, eram unul care stăteam doar la calculator.

Când m-am îndrăgostit la 17 ani, nu a fost reciproc. Am iubit-o, trei ani de zile am suferit după ea. Și-a bătut joc de mine. Mă duceam după ea, îi dădeam pastile la 1 noaptea pentru că o durea capul. Nu era RATB, mergeam pe jos multe stații. Și ea se dădea cu alții. Îi căram bagajele pe spatele meu iar ea se dădea cu alții”, a povestit Zanni.

Artistul nu a dezvăluit numele tinerei care i-a furat mințile la 17 ani, însă a menționat că nu este vorba despre o persoană publică.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni