• PRO TV
  • Care este starea de sănătate actuală a Regelui Charles al III-lea, la mai puțin două luni de la diagnosticarea cu cancer: „E frustrat”

Care este starea de sănătate actuală a Regelui Charles al III-lea, la mai puțin două luni de la diagnosticarea cu cancer: „E frustrat”

Care este starea de sănătate actuală a Regelui Charles al III-lea, la mai puțin două luni de la diagnosticarea cu cancer: „E frustrat”

La începutul lunii februarie, Palatul Buckingham anunța că Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer, după ce a suferit o operație la prostată.

Gallery

​Regele Charles încă urmează tratamentul recomandat de medici, dar starea de sănătate îi afectează capabilitatea de a-și îndeplini sarcinile profesionale.

Viața Regelui Charles, dată peste cap de cancer

Phillips, nepotul regelui, fiul prințesei Anne și al primului ei soț, Mark Phillips, a vorbit despre nemulțumirile regelui. Conform acestuia, Regele Charles al III-lea, deși are o dispoziție bună, este frustrat, deoarece nu poate face toate lucrurile pe care și le dorește din cauza bolii de care suferă.

„Este frustrat, că nu poate să se descurce și să facă tot ce vrea să poată face, dar este foarte pragmatic. El înțelege că există o perioadă de timp, în care chiar trebuie să se concentreze pe sine”, a declarat membrul familiei regale.

Chiar dacă Palatul Buckingham a anunțat boala cu care suveranul se luptă, nu a specificat și tipul de cancer pe care îl are.

Tipul de cancer al lui Kate Middleton nu a fost dezvăluit

În urmă cu mai puțin de o săptămână, după luni întregi de speculații în ceea ce privește starea ei de sănătate, Kate Middleton a anunțat că suferă și ea de cancer. Nici de această dată, diagnosticul concret nu a fost făcut public, dar boala a fost semnalată, după ce a suferit o operație abdominală.

Vestea a fost un adevărat șoc pentru Kate și William, care au decis să țină, o perioadă, vestea doar pentru ei, pentru ca viitoarea regină să se poată recupera în liniște și, mai mult decât atât, să le explice celor trei copii pe care îi au ce se întâmplă.

„Acest lucru, desigur, a fost un șoc imens, iar William și cu mine am făcut tot ce ne stă în putință, pentru a procesa și gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii”, a spus Kate Middleton, prin intermediul unei filmări.

 

Sursa foto: Getty Images, Profimedia Images, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni