• PRO TV
  • Gestul superb al Regelui Charles pentru Kate Middleton, în timp ce erau internați în spital la Londra. Emoționat ce a făcut pentru ea

Gestul superb al Regelui Charles pentru Kate Middleton, în timp ce erau internați în spital la Londra. Emoționat ce a făcut pentru ea

Gestul superb al Regelui Charles pentru Kate Middleton, în timp ce erau internați în spital la Londra. Emoționat ce a făcut pentru ea

Regele Charles are o relație foarte apropiată cu nora sa Kate Middleton. Surse apropiate casei regale au dezvăluit că suveranul a făcut un gest superb pentru soția prințului William în timp ce ambii erau internați în spital.

În timpul șederii sale la Clinica din Londra, în timp ce era supus unei proceduri pentru prostată mărită, Regele Charles a fost văzut vizitând-o pe nora sa, Prințesa Kate, în timp ce aceasta se recupera după operația abdominală majoră suferită în ianuarie.

O sursă regală de rang înalt a declarat: "Există o relație foarte puternică între Maiestățile Lor și familia Wales. Sunt foarte apropiate, chiar mai mult în acest moment".

"Regele a avut întotdeauna o relație apropiată, caldă și unică cu prințesa. Ea are o mare dragoste și respect pentru el și pentru poziția sa. Când au fost împreună în spital, se plimba mult pe coridor pentru a petrece timp cu ea. El a încurajat-o și a sprijinit-o în tot acest timp."

Vestea că Prințesa de Wales are o formă de cancer a șocat lumea, anunțul venind la doar câteva luni după ce Palatul Buckingham a anunțat că și Regele Charles are cancer. Diagnosticul lui Kate a venit în urma unor teste efectuate după operația abdominală majoră - care au arătat că era prezent un cancer.

Vestea, pe care prințesa a dat-o ea însăși de la Windsor prin intermediul unei înregistrări video pe 22 martie, a venit pe fondul speculațiilor și zvonurilor din ce in ce mai bizare privind absența îndelungată a lui Kate după operația sa.

În prezent, ea a început "chimioterapia preventivă" și își dorește intimitate în timp ce se concentrează pe însănătoșire și pe a fi alături de tânăra ei familie.

 Foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni