• PRO TV
  • Nicole Kidman, certată de fani că e “prea bătrână” ca să mai pozeze în ipostaze provocatoare. Imaginile care au stârnit controverse

Nicole Kidman, certată de fani că e “prea bătrână” ca să mai pozeze în ipostaze provocatoare. Imaginile care au stârnit controverse

Nicole Kidman, certată de fani că e “prea bătrână” ca să mai pozeze în ipostaze provocatoare. Imaginile care au stârnit controverse

De curând, Nicole Kidman și-a surprins fanii cu una dintre cele mai îndrăznețe ședințe foto din cariera ei. Vedeta a pozat pentru revista Elle în ipostaze provocatoare, însă reacția fanilor nu a fost cea sperată.

Cum era de așteptat, reacțiile în urma apariției fotografiilor au fost împărțite. În vreme ce unii fani au lăudat-o pentru inițiativă și pentru forma sa fizica la 56 de ani, alții au criticat-o.

“Este disperată să rămână agățată de tinerețe! Fii tu însăți! Ai realizat atât de multe în cariera ta, e momentul să te liniștești, să îți crești fiicele…”, i-a scris o fană.

“E disperată să arate că încă nu a expirat când 60 de ani bat la ușă”, a scris o altă fană.

​Sursa foto: revista Elle USA

Vezi si: Nicole Kidman, mărturisiri dureroase: “După ce am câștigat Oscarul, am mâncat pe podea și am mers la culcare singură”

Nicole Kidman a stârnit reacții controversate după ce a pozat în ținute sumare și în ipostaze provocatoare pentru revista Elle.
Actrița australiană a mărturisit în interviul acordat revistei Elle că se simte împlinită în acest moment al vieții sale.

Gallery

“Am o viață plină alături de oamenii pe care îi iubesc. Îmi cresc fiicele, sunt soție, sunt o prietenă bună, sunt mătușă. Am relații foarte profunde cu oamenii”, spune Nicole.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni