• PRO TV
  • Fratele lui Kate Middleton, prima reacție publică după ce s-a aflat că Prințesa de Wales are cancer. Mesajul lui James a stârnit un val de reacții

Fratele lui Kate Middleton, prima reacție publică după ce s-a aflat că Prințesa de Wales are cancer. Mesajul lui James a stârnit un val de reacții

Fratele lui Kate Middleton, prima reacție publică după ce s-a aflat că Prințesa de Wales are cancer. Mesajul lui James a stârnit un val de reacții

James, fratele mai mic al lui Kate Middleton, a postat pe rețelele de socializare primul mesaj referitor la starea de sănătate a Prințesei de Wales. Iată ce a transmis!

Gallery

​În ultima perioadă, Familia Regală a fost în centrul atenției din ce în ce mai mult! Totul a pornit imediat după Crăciun, atunci când Kate Middleton a avut ultima apariție publică. De atunci, mulți oameni s-au întrebat ce se întâmplă cu Prințesa de Wales, iar răspunsul acesteia a fost unul de-a dreptul devastator. 

Soția Prințului William a dezvăluit că se confruntă cu o boală grea, respectiv cancer, aflându-se în prezent sub tratament pentru combaterea problemei de sănătate. Vestea tragică a venit la scurt timp după ce Regele Charles a anunțat că suferă de cancer la prostată.

Oamenii care o apreciază pe Prințesă au postat zeci de mesaje de încurajare, în care îi cer acesteia să rămână puternică și să se lupte pentru viața sa. Fratele mai mic al lui Kate Middleton, James, a postat și el un mesaj de susținere pentru sora sa:

"De-a lungul anilor, am urcat împreună mulți munți. Îl vom urca și pe acesta alături de tine, ca o familie", a transmis James Middleton.

Mai mult decât atât, acesta a postat și o fotografie din copilăria lor.

View this post on Instagram

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Oamenii au lăsat zeci de comentarii la postarea lui James Middleton:

„Sunteți norocoși să aveți unul pe celălalt. Mă rog pentru ea și toată familia ta.”, „Ce mesaj! Ea a fost alături de tine și acum tu faci asta pentru ea. Acesta este visul oricărei mame, de a avea copii ca voi trei. Slavă Domnului”, „Prințesa de Wales și familia sunt în rugăciunile noastre”.

Sursă foto: Getty Images, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni