• PRO TV
  • Alexandre Eram a împlinit 54 de ani. Mesajul postat de Andreea Esca de ziua de naștere a soțului ei: „La multi ani, «Șefu’ La Familia»”

Alexandre Eram a împlinit 54 de ani. Mesajul postat de Andreea Esca de ziua de naștere a soțului ei: „La multi ani, «Șefu’ La Familia»”

Alexandre Eram a împlinit 54 de ani. Mesajul postat de Andreea Esca de ziua de naștere a soțului ei: „La multi ani, «Șefu’ La Familia»”

Sărbătoare mare în familia Andreei Esca! Soțul ei, Alexandre Eram, își serbează astăzi, 27 martie, ziua de naștere. Prezentatoarea știrilor a postat o fotografie de familie, alături de un mesaj dedicat celui alături de care își împarte viața.

Gallery

Alexandre Eram este în centrul atenției astăzi. Tatăl Alexiei Eram a împlinit 54 de ani și, încă de la miezul nopții, a avut parte de o surpriză minunată, din partea celor doi copii ai săi.

Andreea Esca îl serbează pe Alexandre Eram

Nici bine nu a bătut ceasul pentru ora 00:00, că Alexia Eram și Aris Melkior au venit la tatăl lor, pentru a-i ura „La mulți ani!”. Aceștia au venit pregătiți cu o prăjitură, dar și cu lumânări și au imortalizat momentul, pentru a-l putea împărtăși cu urmăritorii lor.

„La mulți ani, tata! Te iubesc!”, a postat Alexia Eram, alături de filmulețul în care tatăl ei suflă în lumânări.

„Dar pe cine sarbatorim astazi, 27 martie? A. Alexandre Eram, B. @douglaslormand, C. Alexandre Douglas Eram. La multi ani, «Șefu’ La Familia»!!!!”, a postat și Andreea Esca.

Andreea Esca și Alexandrei Eram se iubesc  la fel ca în prima zi

Andreea Esca și Alexandre Eram s-au cunoscut în anul 1996 și s-au logodit în anul 2000. Chiar dacă, anul acesta, împlinesc 28 de ani de când s-au văzut prima oară, se iubesc la fel de mult ca atunci și nu uită să își exprime iubirea unul față de altul, în fiecare zi.

„Eu sunt chiar o răsfățată a sorții, în viața de zi cu zi, dar nu pentru că sunt Andreea Esca. Pur și simplu, mi-a dat Dumnezeu noroc să fiu răsfățată, așa cum sper să se întâmple pentru toate femeile. Nu poți sa fii decât fericit că se întâmplă asemenea lucruri în viața ta”, a mărturisit Andreea Esca, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu.

 

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni