• PRO TV
  • Jador, prima reacție după ce s-ar fi bătut cu Nikolas Sax într-un hotel din Londra. Declarațiile artistului schimbă povestea radical

Jador, prima reacție după ce s-ar fi bătut cu Nikolas Sax într-un hotel din Londra. Declarațiile artistului schimbă povestea radical

Jador, prima reacție după ce s-ar fi bătut cu Nikolas Sax într-un hotel din Londra. Declarațiile artistului schimbă povestea radical

Zilele trecute, Jador și Nikolas Sax au ținut primele pagini ale tabloidelor, după ce s-ar fi bătut într-un hotel din Londra. Acum, Jador a făcut primele declarații.

Gallery

​Jador, primele declarații despre bătaia cu Nikolas Sax

Zilele trecute s-a scris în presă despre faptul că Jador și Nikolas Sax s-ar fi luat la bătaie în lobby-ul hotelului din Luton în care se aflau. Chiar Nicolas Sax a confirmat că între ei a existat o altercație.

„O ceartă a fost, dar nu a fost un scandal sau o bătaie! Încă nu am vorbit deloc cu Jador, încă o lăsăm așa, ca să ne liniștim și noi și după, probabil, vom avea o discuție. Cearta a avut loc după cântare. Noi suntem foarte orgolioși! Ne-am certat și mai rău, asta a fost o nimica toată! Noi vom avea să ne dăm bani unul altuia până murim, că am făcut multă muzică împreună”, spunea Nikolas Sax, într-o emisiune Tv.

Acum, Jador a făcut primele declarații. Artistul susține că nu a mai fost la niciun concert în Luton de la Revelion și că nici nu s-a mai întâlnit cu Nikolas Sax, deși ulterior afirmă că de fapt au fost împreună, dar separat.

Mai mult, artistul spune că nu a avut concert în weekend și nu știe nimic despre niciun scandal.

”Ultima oară când am fost la Luton a fost de Revelion. Eu nu am fost la Luton. Eu cu Nikolas n-am ieșit, eu sunt la Bacău de când am venit din Republica Dominicană. Nu am avut niciun concert. Am avut un concert în Germania, dar în Luton n-am avut. Nikolas a fost cu mine, dar a fost separat, nici nu ne-am întâlnit. Nu știu, nu știam nimic de asta. Nu știu, chiar o să-l sun să-l întreb”, a spus Jador pentru Spynews.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni