• PRO TV
  • Jador și Nikolas Sax s-ar fi luat la bătaie într-un hotel din Londra

Jador și Nikolas Sax s-ar fi luat la bătaie într-un hotel din Londra

Jador și Nikolas Sax s-ar fi luat la bătaie într-un hotel din Londra

Jador și Nikolas Sax ar fi rupt orice prietenie, după ce s-ar fi bătut într-un hotel din Londra. Cei doi maneliști, deși aveau multe proiecte în desfășurare, au decis să încheie orice fel de colaborare.

Gallery

​Jador este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele din România, acesta fiind apreciat atât datorită talentului său vocal, cât și grație personalității efervescente de care dă dovadă cu fiecare apariție publică. Manelistul a fost în ultima perioadă în centrul atenției, grație relației amoroase pe care a început-o cu Oana Ciocan. Cei doi au dezvăluit public că formează un cuplu în cadrul celui mai puternic show de supraviețuire, Survivor All Stars 2024.

Recent, Jador a plecat alături de formația sa și de Nikolas Sax în Londra, acolo unde urma să onoreze mai multe concerte. Deși oamenii știau că manelistul se înțelege extrem de bine cu colegul său de breaslă, atunci când cei doi au ajuns în hotelul din Londra, lucrurile au degenerat.

Potrivit surselor SpyNews, Jador și Nikolas Sax s-ar fi luat la bătaie în hotel, iar scandalul a provocat mult haos. Ceilalți oameni cazați în aceeași locație au făcut reclamații pentru gălăgia făcută de cei doi cântăreți.

Momentan nu se știu motivele de la care a izbucnit conflictul, însă este cert că cei doi au încheiat orice prietenie.

Iubita lui Nikolas Sax, prima reacție despre conflict

Iubita lui Nikolas Sax a fost singura persoană care a vorbit public despre conflictul dintre maneliști. Aceasta nu a vrut să intre în detalii, însă a subliniat că partenerul ei de viață este foarte afectat de situație.

„Vreau să specific că nu sunt în măsură să vorbesc despre acest aspect eu, chiar dacă sunt iubita lui Nikolas. Ei sunt mai mult decât prieteni, au fost ca și frații  și cred că ei ar fi cel mai în măsură să lămurească ce s-a întâmplat între ei doi.

Ideea este că așa este el, Jador. El este o persoană mai dificilă, să zic așa, este foarte greu de înțeles. Noi fiind prieteni de atâția ani de zile, vă dați seama că acum nu pot să arunc cu vorbe urâte la adresa lui. Poate trece și el printr-o perioadă mai dificilă în viața lui personală sau artistică, habar n-am. Nu am un răspuns concret, sincer să vă spun, pentru că nici eu nu știu exact ce s-a întâmplat între ei.

Nici el(. n.ed. Nikolas Sax) nu a vrut să discute despre problema asta, pentru că a rămas un pic dezamăgit. Amândoi au niște caractere foarte puternice și vă dați seama, când încep să se pună cap la cap, încep să-și dea în cap. Nu știu ce să vă zic. Eu v-am zis, nu sunt în măsură să îmi dau cu părerea, vă dați seama că eu știu mai detaliat ce s-a întâmplat, dar nu pot să mă pronunț atâta timp cât ei nu au ieșit să vorbească despre toată treaba asta. Nikolas este foarte afectat. Ei nu sunt certați la modul că nu vorbesc, n-au de ce să se împace, ei vor rămâne frați toată viața, indiferent ce s-ar întâmpla, doar că o să-și vadă fiecare mai mult de viața personală și artistică decât să mai fie în grup.”, a spus iubita lui Nikolas Sax, potrivit Wowbiz. 

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni