• PRO TV
  • Mitică Dragomir spune că Irinel Columbeanu își merită soarta: „Eu încărcam roabe cu beton, el cheltuia banii cu gagici”

Mitică Dragomir spune că Irinel Columbeanu își merită soarta: „Eu încărcam roabe cu beton, el cheltuia banii cu gagici”

Mitică Dragomir spune că Irinel Columbeanu își merită soarta: „Eu încărcam roabe cu beton, el cheltuia banii cu gagici”

Dumitru Dragomir a făcut o serie de remarci dure la adresa fostului milionar Irinel Columbeanu.

Omul de afaceri Mitică Dragomir îl acuză pe fostul soț al Monicăi Gabor că și-a pierdut banii din cauza femeilor. Fostul președinte al LPF nu intenționează să-l ajute pe fostul milionar de la Izvorani, care a ajuns acum să trăiească într-un cămin de bătrâni din Ghermănești.

Dragomir îl face praf pe Columbeanu

Dumitru Dragomir se alătură listei de persoane publice care îl condamnă pe Irinel Columbeanu. De la Anamaria Prodan, la Gigi Becali, mulți îl critică pe fostul afacerist că nu și-a asigurat bătrânețea.

De șmecheri de mucava nu mi-a fost milă niciodată. El era milionar, eu eram președinte la Ligă și încărcam roabe de beton. Căram cu muncitorii la vilele alea pe care le-am făcut. Iar el cheltuia banii cu gagici, cu fufe. Și atunci, dacă în viață nu te asiguri…

În viață trebuie să te asiguri și pentru după moarte. Să nu fii un coșmar pentru cei care rămân. (Mi-ar fi milă, n. red.) Pentru unul care a fost sărac și nu îi ajunge ceva… Eu îl ajut atunci. Îți spun, nu există lună de la Dumnezeu să nu ajut oameni. Nu cu sume ca Gigi (Becali, n. red.)…”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit fanatik.ro.

Irinel Columbeanu, unul dintre cei mai cunoscuți foști afaceriști din România, a pierdut toată averea agonisită de-a lungul anilor și în urmă cu doar câteva luni s-a mutat la un azil de bătrâni. Fostul om de afaceri trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. De când și-a pierdut averea, problemele se țin lanț de acesta. Cele două AVC-uri pe care le-a suferit l-au afectat enorm pe fostul milionar în vârstă de 66 de ani.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni