• PRO TV
  • Irinel Columbeanu a primit o lovitură dură din cauza problemelor de sănătate. Motivul pentru care nu își poate vedea fiica: „Nu îi face bine la creier”

Irinel Columbeanu a primit o lovitură dură din cauza problemelor de sănătate. Motivul pentru care nu își poate vedea fiica: „Nu îi face bine la creier”

Irinel Columbeanu a primit o lovitură dură din cauza problemelor de sănătate. Motivul pentru care nu își poate vedea fiica: „Nu îi face bine la creier”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Irinel Columbeanu trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. De când și-a pierdut averea, problemele se țin lanț de acesta.

Gallery

Irinel Columbeanu a rămas fără bani, iar starea de sănătate lasă de dorit, dar cel mai rău îi este din cauza faptului că nu își poate vedea fiica.

Irinel Columbeanu nu poate merge în America

Pe lângă toate problemele materiale pe care le întâmpină, Irinel Columbeanu suferă și pe plan personal, deoarece nu poate petrece timp alături de fiica lui, Irinuca.

Din cauza problemelor de sănătate pe care le are, starea lui nu este deloc bună, deoarece acestea pot degenera, iar posibilitatea de a zbura către America i-a fost refuzată de către medic. În ultime vreme, de mai multe ori, fostul om de afaceri și-a exprimat dorința de a-și vedea fiica.

„Dacă nu ar avea un diagnostic grav, ar putea pleca, dar, după ce a făcut aceste AVC-uri, nu mai are voie să zboare cu avionul, fiindcă presiunea care există la peste 10.000 de m altitudine nu îi face bine la creier, la circulația sângelui. Își poate pune viața în pericol. Din punct de vedere medical, eu cunosc mai bine situația lui”, a spus Ion Cassian, patronul azilului în care locuiește, conform Playtech.

Irinel Columbeanu a rugat-o pe Irinuca să îl viziteze

Din moment ce el nu poate părăsi România, singura variantă pentru a se vedea cu fiica lui este ca aceasta să vină în țară. Prin urmare, invitat în cadrul unei emisiuni televizate, Irinel Columbeanu i-a cerut fiicei sale să vină în România, precizând că așteaptă ca tânăra să îi spună ce decizie ia.

„Bună, Irina! Mi-ar plăcea foarte mult să te văd din nou, să știu că ești lângă mine și să simt că ai, cumva, grijă de mine. Doamnelor și domnilor, mesajul unui tată emoționat care își dorește să își vadă fiica din nou. Prin urmare, așteptăm răspunsul Irinei”, a spus fostul afacerist, în direct, la televizor.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni