• PRO TV
  • Irinel Columbeanu a ajuns, de urgență, la spital. Fostul om de afaceri are probleme de sănătate serioase: „E bine să evit supărările”

Irinel Columbeanu a ajuns, de urgență, la spital. Fostul om de afaceri are probleme de sănătate serioase: „E bine să evit supărările”

Irinel Columbeanu a ajuns, de urgență, la spital. Fostul om de afaceri are probleme de sănătate serioase: „E bine să evit supărările”

Irinel Columbeanu trece printr-o perioadă care este departe de a fi una frumoasă, căci problemele de sănătate nu îi dau pace.

Gallery

În urmă cu 13 ani, Irinel Columbeanu a suferit primul AVC, dar, din nefericire, încă se confruntă cu repercursiunile. Recent, acesta a primit câteva interdicții, după ce primul accident vascular i-a înrăutățit starea de sănătate.

Irinel Columbeanu a ajuns la spital din cauza unui AVC

În urmă cu doar câteva săptămâni, Irinel Columbeanu a plecat, pentru câteva zile, la munte. S-a simțit bine, s-a bucurat de aerul curat și de câteva clipe în afara orașului, dar, la revenirea în azil, a trebuit să plătească pentru escapadă.

Imediat ce s-a întors de la munte, Irinel Columbeanu a început să se simtă rău și a ajuns al spital. A stat internat câteva zile, până a reușit să se pună pe picioare și de curând, a povestit ce s-a întâmplat, pe scurt.

„Sincer, nu îmi explic cum. Am fost la spital. Cred că în urma primului AVC pe care l-am avut, în 2001. E bine să evit zborul cu avionul și să evit supărările”, a spus Irinel Columbeanu, în cadrul unei emisiuni televizate.

Irinel Columbeanu nu își poate vedea fiica

Din cauza interdicției pe care a primit-o, în ceea ce privește zborurile, Irinel Columbeanu nu poate merge în Statele Unite ale Americii, pentru a-și vedea fiica. Prin urmare, a rugat-o pe ea să vină, în România, deoarece îi este foarte dor de ea.

Ion Cassian, patronul azilului în care acesta stă de aproximativ o jumătate de an, a mărturisit, în cadrul unui interviu, că presiunea care se resimte la peste 10.000 m altitudine îi poate afecta creierul și circulația sângelui.

„Dacă nu ar avea un diagnostic grav, ar putea pleca, dar, după ce a făcut aceste AVC-uri, nu mai are voie să zboare cu avionul. Își poate pune viața în pericol”, a declarat acesta.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni