• PRO TV
  • Imagini dezolante cu Irinel Columbeanu. Cum arată acum fostul milionar. Este complet transformat, mesaj sfâșietor către Irinuca

Imagini dezolante cu Irinel Columbeanu. Cum arată acum fostul milionar. Este complet transformat, mesaj sfâșietor către Irinuca

Imagini dezolante cu Irinel Columbeanu. Cum arată acum fostul milionar. Este complet transformat, mesaj sfâșietor către Irinuca

Irinel Columbeanu este transformat radical. Cele două AVC-uri pe care le-a suferit l-au afectat enorm pe fostul milionar. Invitat recent în cadrul unei emisiuni, fostul milionar i-a transmis un mesaj emoționant și fiicei sale Irina.

Gallery

Irinel Columbeanu nu își mai poate vedea fiica

Din păcate, Irinel Columbeanu a primit o veste tristă din partea medicilor. Aceștia i-au transmis că nu mai are voie să zboare cu avionul din cauza problemelor sale de sănătatea. Vestea a venit ca un trăsnet pentru fostul afacerist, deoarece nu își va mai putea vedea fiica.

"Dacă nu ar avea un diagnostic grav, ar putea pleca. Dar, după ce a făcut aceste AVC-uri nu mai are voie să zboare cu avionul, fiindcă presiunea care există la peste 10.000 de m altitudine nu îi face bine la creier, la circulația sângelui, își poate pune viața în pericol. El spune ce își dorește, nu spune însă și dacă poate face ceea ce își dorește.

Din punct de vedere medical, eu cunosc mai bine situația lui. Cu vaporul, ar mai fi o variantă, dar face până în America două săptămâni, mult, pentru om cu probleme de sănătate. Nu mai poate pleca în America, din păcate! Irinuca ar trebui să vină în țară, ca să-l vadă!”, a declarat Ion Cassian pentru Playtech Știri.

Invitat în emisiunea lui Cristi Brancu, Irinel Columbeanu i-a transmis fiicei sale, Irina, un mesaj în limba engleză în care îi spune să vină în România să îl viziteze și să aibă grijă de el.

„Bună, Irina. Mi-ar plăcea foarte mult să te văd din nou, să știu că ești lângă mine și să simt că ai cumva grijă de mine”.

Foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni