• PRO TV
  • Bolnavă de cancer în stadiul 4 și cu metastaze, Shannen Doherty se pregătește de moarte. Ce mărturisiri cutremurătoare a făcut actrița de 52 de ani în cel mai recent podcast

Bolnavă de cancer în stadiul 4 și cu metastaze, Shannen Doherty se pregătește de moarte. Ce mărturisiri cutremurătoare a făcut actrița de 52 de ani în cel mai recent podcast

Bolnavă de cancer în stadiul 4 și cu metastaze, Shannen Doherty se pregătește de moarte. Ce mărturisiri cutremurătoare a făcut actrița de 52 de ani în cel mai recent podcast

Shannen Doherty a făcut câteva mărturisiri dureroase în cel mai recent episod al podcastului ei „Let’s be clear”. Bolnavă de cancer în stadiul 4 și cu metastaze, actrița a vorbit despre lupta cu boala nemiloasă, dar și despre felul în care se pregătește pentru moarte.

Gallery

​Vedeta celebră mai ales pentru rolul Brendei din serialul fenomen „Beverly Hills 90210” este o adevărată luptătoare și în anii care au trecut de la diagnosticul crunt, Shannen a trecut prin mai multe operații și runde chinuitoare de chimioterapie și radioterapie.

În cel mai recent episod al podcastului ei, Shannen a vorbit despre cum se pregătește pentru moarte.

„Prioritatea mea în acest moment este mama”, a mărturisit actrița, potrivit Page Six.

Actrița a explicat că vrea să lase totul pregătit, pentru a-i ușura cât mai mult situația mamei sale, Rosa. Pe lângă depozitele din bancă, Shannen și-a făcut o listă cu proprietățile pe care le deține și urmează să decidă ce vinde, ce păstrează și ce va dona.

Acest efort, după cum a dezvăluit Shannen, este condus de dorința de a ușura povara pe care o va avea mama ei în cazul în care va muri.

Gândul de a-și lăsa mama să se ocupe singură de afacerile ei o sperie, așa că Shannen vrea să lase totul pregătit.

Shannen a mărturisit cu tristețe că se vede nevoită să renunțe la casa ei din Tennessee, un loc pe care a visat să-l transforme cândva într-un sanctuar pentru ea, pentru mama ei și pentru caii aflați în dificultate.

În ciuda faptului că visul inițial de a renova proprietatea din Tennessee părea o posibilitate îndepărtată din cauza constrângerilor financiare, Shannen și-a dat seama că încă își poate împlini visul de a ajuta caii prin sprijinirea unor centre de salvare.

După ce a luat decizia de a vinde mai multe bunuri, Shannen a început să călătorească alături de mama ei.

„Asta îmi permite să fac mai multe călătorii”, a explicat ea, subliniind bucuria și libertatea pe care i le-a adus această decizie.

Deschiderea lui Shannen cu privire la călătoria ei în lupta împotriva cancerului a fost o sursă de inspirație și consolare pentru mulți oameni.

Diagnosticată cu cancer la sân, actrița de 52 de ani duce o luptă cruntă cu această boală din anul 2015. În urma unor analize amănunțite efectuate la începutul anului trecut, Shannen Doherty a aflat că celulele canceroase s-au răspândit la nivelul creierului.

Shannen Doherty a mărturisit în februarie 2020, în cadrul emisiunii Good Mornind America, că are cancer la sân în stadiu terminal. „ Am cancer în stadiul IV. Boala s-a întors și de aceea sunt aici. (…) Este îngrozitor. Sunt foarte speriată. E o veste cumplită din atât de multe puncte de vedere. Cu siguranţă am zile în care mă întreb «De ce eu?». Apoi mă întreb «De ce nu eu? Cine altcineva? Cine altcineva în afară de mine ar merita aşa ceva?». Niciunul dintre noi nu merită”, spunea actrița la vremea respectivă.

 Fotografii: Getty Images/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni