• PRO TV
  • Cum a fost surprinsă Erika Isac în compania noului iubit. Cei doi s-ar fi mutat deja împreună

Cum a fost surprinsă Erika Isac în compania noului iubit. Cei doi s-ar fi mutat deja împreună

Cum a fost surprinsă Erika Isac în compania noului iubit. Cei doi s-ar fi mutat deja împreună

Erika Isac nu se mai ascunde, s-a afișat alături de noul lui, M.G.L, cu care s-ar fi mutat deja. Cum au fost surprinși cei doi?

Gallery

​Erika Isac, cântăreața care a stârnit controversă cu piesa „Macarena”, s-a afișat public alături de noul iubit, trapperul M.G.L.

Erika Isac s-ar fi mutat cu noul iubit

Cântăreața care a înregistrat un mare succes cu piesa „Macarena” și noul ei iubit au fost surprinși în parcarea unui mall din Capitală.

Vizibil îndrăgostiți, cei doi au fost surprinși în timp ce părăseau centru comercial, iar Mătăsaru George Leonard, pe numele real, s-a dovedit a fi un adevărat gentleman, i-a cărat pungile de cumpărături iubitei sale și s-a asigurat ca nu cumva să fie lovită de vreo mașină.  VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Potrivit canca.ro, Erika Isac și M.G.L s-ar fi mutat deja împreună, chiar dacă formează un cuplu de foarte puțin timp, se pare că cei doi se înțeleg foarte bine, iar relația lor evoluează destul de rapid.

Dacă Adi Istrate era cel care îi cânta piesa ”Totul Meu” Erikăi, de data aceasta, registrul cu siguranță va suna diferit.

Sursă foto: Instagram/ cancan.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni