• PRO TV
  • Caz cutremurător la Bacău! O femeie însărcinată în patru luni a murit, la scurt timp după ce a fost internată în spital. Iubitul acesteia face acuzații grave: „Au spus că are o cădere psihică”

Caz cutremurător la Bacău! O femeie însărcinată în patru luni a murit, la scurt timp după ce a fost internată în spital. Iubitul acesteia face acuzații grave: „Au spus că are o cădere psihică”

Caz cutremurător la Bacău! O femeie însărcinată în patru luni a murit, la scurt timp după ce a fost internată în spital. Iubitul acesteia face acuzații grave: „Au spus că are o cădere psihică”

Un caz cutremurător a avut loc la Bacău, acolo unde o femeie însărcinată în patru luni a murit, la scurt timp după ce a fost internată în spital. Iubitul femeii vrea să afle acum dacă medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a o salva.

În cursul zilei de marți, 2 aprilie 2024, un caz absolut șocant a avut loc la Bacău! Maria, o femeie însărcinată în patru luni a murit după ce a fost internată la Spitalul Județean de Urgență Bacău. Aceasta s-a prezentat alături de iubitul ei la institutul de medicină deoarece se confrunta cu dureri abdominale, stări de vomă, frisoane şi febră. 

Medicii au consultat-o pe femeie și au constatat faptul că sarcina se oprise din evoluție, lucru care ar fi necesitat o intervenție chirurgicală de urgență. Cu toate acestea, au trecut aproximativ 12 ore de la consultație și până în momentul în care au dus-o în sala de operație. În acest timp în care starea ei de sănătate s-a degradat.

În timpul operației, Mariei i-a fost scos colecistul, pentru că s-a constatat că este inflamat, iar sarcina s-a evacuat de la sine.

După ce a ieșit din operație, femeia a fost transportată la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Bacău. Acolo, aceasta a suferit două stopuri cardiorespiratorii, ultimul dintre acestea fiindu-i fatal. Deși medicii au încercat să o resusciteze, inima Mariei a cedat.

Iubitul Mariei, acuzații grave la adresa Spitalului Județean Bacău

Familia Mariei este revoltată! Iubitul acesteia au depus mai multe reclamații, inclusiv Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Pentru DIGI24, bărbatul a oferit o declarație sfâșietoare:

„Mi-a comunicat Maria că din trei medici, ea spunea că are o problemă, o doare abdomenul și trei medici au spus că are o cădere psihică. Din păcate, Maria a murit. Cel puțin medicul care a fost de gardă la secția chirurgie ATI, care a fost medic de gardă în noaptea aia, mi-a dat niște explicații, care, în momentul ăla, mai tare m-au băgat în ceață, nu era nimic concret, foloseau doar termeni medicali. Chiar nu puteam să stau să caut pe Google fiecare cuvânt. Doctorul care a operat-o de parascopie, care a luat decizia să o opereze, acuza inclusiv că ar fi fost ceva patologic și că biologia nu o putem controla noi”, a spus bărbatul pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni