• PRO TV
  • Gina Pistol și Smiley, vacanță romantică în Bali. Artistul și soția lui se bucură de câteva zile de relaxare, în mijlocul junglei

Gina Pistol și Smiley, vacanță romantică în Bali. Artistul și soția lui se bucură de câteva zile de relaxare, în mijlocul junglei

Gina Pistol și Smiley, vacanță romantică în Bali. Artistul și soția lui se bucură de câteva zile de relaxare, în mijlocul junglei

Gina Pistol și Smiley au plecat, în urmă cu doar câteva zile, în paradis. Aceștia au ales să meargă în Bali, în vacanță, într-o zonă căutată de majoritatea celor care vizitează acea țară.

Gallery

În luna ianuarie, Gina Pistol, Smiley și Josephine, fiica lor, au plecat, pentru mai bine de o săptămână, în Maldive. La începutul lunii aprilie, au plecat într-o nouă vacanță exotică, dar au ales o altă zonă mai verde.

Smiley și Gina, vacanță de vis în Bali

Cei doi soți și-au anunțat fanii din mediul online că pleacă într-o „excursie”, prin intermediul unei postări făcute pe rețelele de socializare.Aceștia au păstrat discreția câteva zile, dar, în cele din urmă, au postat câteva imagini cu paradisul în care s-au cazat.

Smiley și Gina au ales o cazare în Ubud, o zonă aflată în mijlocul junglei din Bali, care oferă peisaje de vis tuturor celor care o aleg.

Gina Pistol și Smiley sunt suflete pereche

În urmă cu aproximativ un an, Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit civil și religios, la doi ani de când fiica lor a venit pe lume. Aceștia au ținut evenimentul secret până mai rămăseseră doar câteva săptămâni.

Deși formează o familie fericită și au o relație apreciată de foarte mulți, Gina și Smiley au trebuit să suporte, multă vreme, comentariile răutăcioase ale celor din jur. Chiar și după ce fiica lor a venit pe lume și au demonstrat că sunt de nedespărțit, părerile mai puțin frumoase nu s-au oprit.

„Eu am încredere foarte mare în intuiția mea, nu m-a dezamăgit niciodată. Așa a fost și cu Andrei. Cumva, știam că el este. Știam că, în anumite situații, trebuie să am răbdare. La începutul relației, au fost foarte mulți oameni care nu au crezut în relația noastră, deși nu ne cunoșteau”, a spus Gina Pistol, conform Viva.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni