• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Scrie muzică și versuri, iar vocea ei te face să plângi. Cine este Iulia Vîlceanu, studenta din Satu Mare care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel

Scrie muzică și versuri, iar vocea ei te face să plângi. Cine este Iulia Vîlceanu, studenta din Satu Mare care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel

Are o voce plină de sensibilitate, iar profunzimea versurilor te face să lăcrimezi. Iulia a avut un moment fenomenal la Românii au talent, care a fost răsplătit cu un Golden Buzz din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș.

Iulia are 20 de ani și vine din Satu Mare.  Este studentă la Psihologie în limba engleză, la Universitatea din Cluj. A ales această facultate pentru că întotdeauna a fost interesată să înțeleagă oamenii și motivația din spatele comportamentelor lor.

Gallery

​În plus față de voce, Iulia  cântă la chitară, dar și compune muzică. A început să cânte la chitară și să înțeleagă compoziția muzicală de la vârsta de 12 ani. Ea scrie în fiecare zi și cântă în fiecare zi, dar cel mai mult îi place să cânte piesele pe care le-a creat. Are câteva piese pe canalul său de YouTube.

Tânăra mai este pasionată de limba engleză, așa că toate piesele ei sunt scrise în această limbă.

Mama și tatăl ei lucrează în domeniul juridic. Părinții au divorțat cu ceva timp în urmă, iar acest subiect este unul foarte sensibil pentru ea. Iulia spune că mama este cea mai bună prietenă a ei.

Ea mai are un frate, în vârstă de 23 de ani.

Este pentru prima oară când participă la Românii au talent.

Interpretarea Iulie Vîlceanu i-a făcut pe mulți oameni din public să plângă. Juriul a aplaudat-o în picioare.

Andra: „Într-o lume de zgomot, tu ești o notă pură care ajunge direct la suflet.”

Andi Moisescu: „În cicatrice să citești printre rânduri, mi-a rămas asta...Wow, versurile sunt absolut superbe. Pare o compoziție dintr-o lume pe care o credeam uitată.”

Mihai Bobonete: „Eu îți prevăd un viitor foarte mare.”

Dragoș Bucur: „Cred că ești în primul rând o povestitoare. Tu folosești odată muzica, în al doilea rând emoția și în al treilea rând intelectul. Foarte rar se întâmplă ca un artist să reușească să le combine pe toate...”

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 7-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni