• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 15 martie. Saleh Yazdani, acrobatul din Germania care le-a amintit tuturor de copilărie printr-un moment emoționant

Românii au talent, 15 martie. Saleh Yazdani, acrobatul din Germania care le-a amintit tuturor de copilărie printr-un moment emoționant

Acrobatul Saleh a întrecut așteptările spectatorilor, dar și ale juriului. Un număr care a început ca un simplu moment de acrobație s-a transformat într-un adevărat spectacol de teatru, pe tema copilăriei și a trecerii timpului.

Saleh Yazdani are 26 de ani și locuiește în Germania. În copilărie, Saleh și-a petrecut mult timp în mișcare, urcându-se pe diverse obiecte și practicând tot felul de sporturi. A fost dificil pentru el să stea locului și știa că în viitor va alege o meserie care presupune multă forță fizică. 

Mama lui l-a îndrumat spre o școală de circ din Berlin. El a știut imediat că vrea să devină un artist de circ, chiar dacă nimeni din familia lui nu a făcut asta. 

Dacă ar câștiga Românii au talent, primul lucru pe care l-ar face cu banii ar fi să-i cumpere mamei sale o bicicletă nouă (a ei a fost distrusă într-un accident). Și i-ar plăcea să folosească banii pentru a crea noi spectacole de teatru sau circ .

 

Gallery

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 7-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni