• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 15 martie. Bobonete a rămas marcat de numărul de magie prezentat de Andrew Lee: „Prima și ultima oară când m-ați văzut la așa ceva”

Românii au talent, 15 martie. Bobonete a rămas marcat de numărul de magie prezentat de Andrew Lee: „Prima și ultima oară când m-ați văzut la așa ceva”

Părea că va fi un truc banal cu cărți, dar numărul prezentat de Andrew Lee, magicianul din Malaezia, i-a lăsat fără cuvinte pe membrii juriului. Invitați pe scenă, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete au avut, la un moment dat, inima cât un purice.

Andrew Lee are 37 de ani și vine din Kuala Lumpur. Este un iluzionist și mentalist recunoscut internațional. A fost votat ca fiind cel mai bun magician din Malaezia. Actele sale unice au uimit publicul din Asia, Europa, Australia, India și Orientul Mijlociu.

Andrew și-a început cariera ca și nutriționist și a lucrat pentru o rețea de fitness din Malaezia, asta înainte de a deveni interesat de magie și trucuri de iluzionism.

Spectacolele lui Andrew sunt cunoscute pentru natura lor comică și interactivă.

Momentan, Andrew își trăiește visul- călătorește în întreaga lume și este norocos pentru că face ceea ce îi place. Însă a trecut și prin momente mai puțin fericite. În urmă cu ceva timp, casa lui a luat foc, iar el a pierdut tot în urma acelui incendiu.

Gallery

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 7-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni