• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 15 martie. Cine este Erica Popa, dansatoarea de 9 ani din Constanța care a dansat senzațional și a lăsat-o pe Andra cu ochii înlăcrimați

Românii au talent, 15 martie. Cine este Erica Popa, dansatoarea de 9 ani din Constanța care a dansat senzațional și a lăsat-o pe Andra cu ochii înlăcrimați

Erica Popa a dat dovadă de o tehnică impecabilă în dansul ei, iar publicul a simțit toată emoția și energia pe care a dorit să o transmită. Andra a rămas profund impresionată de numărul ei.

Erica are 9 ani, este din Constanța și iubește să practice dansul contemporan. Ea participă la cursuri de dans, iar inițiativa a venit de la mama sa, care a insistat să o înscrie la aceste cursuri pentru a o ajuta pe Erica să se dezvolte frumos.

Mama Ericăi este o fostă gimnastă și dorește ca fiica ei să aibă o dezvoltare sănătoasă prin intermediul sportului. Mama o însoțește mereu pe Erica la competiții și are ocazia să vadă rezultatele muncii sale. Erica a câștigat câteva premii cu numerele sale de dans contemporan.

În prezent, mama sa nu mai practică gimnastică și lucrează ca și consilier juridic, în timp ce tatăl este mecanic. Erica are și un frate mai mare.

„Ai livrat atâta putere spre noi. La mine asta a ajuns. Foarte multă putere, curaj. Mi-am dat seama că așa te exprimi cel mai bine. Pasiunea care se întâlnește cu emoția creează un moment atât de special, încât îți rămâne în suflet și în minte”, i-a spus Andra. 

Gallery

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 7-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni