• PRO TV
  • De 8 martie, Smiley a publicat fotografii emoționante de familie. „Voi sunteți sursa noastră de iubire, putere și inspirație!”

De 8 martie, Smiley a publicat fotografii emoționante de familie. „Voi sunteți sursa noastră de iubire, putere și inspirație!”

De 8 martie, Smiley a publicat fotografii emoționante de familie. „Voi sunteți sursa noastră de iubire, putere și inspirație!”

De 8 martie, mai multe vedete din showbiz au scris mesaje de felicitare pentru mame și soții pe rețelele de socializare. Smiley și-a impresionat fanii, după ce a publicat fotografii noi de familie, în care apar bunica, mama, soția și fiica artistului.

Voi sunteți sursa noastră de iubire, putere și inspirație! La mulți ani!”, a scris Smiley în dreptul pozelor cu femeile dragi din viața lui, în ziua de 8 martie. Postarea prezentatorului de la „Românii au talent” i-a înduioșat pe fani. 

Gallery

„Cât de frumos, 4 generații...de iubire”, „Salut prietene Smyley, să ai parte de bucurii,fericire și îndeplinirea tuturor dorințelor alături de cei dragi ție”, „Frumoase femei sunt în sufletul tău! Să fie sănătoase și să te bucuri de prezența lor!”, „La mulțti ani. Ești binecuvantat că ai lângă tine așa femei minunate!”, „Cele 4 femei importante din viața ta”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

View this post on Instagram

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Artistul are toată paleta de culori pe portativul noii sale piese „Culoarea ta”. Smiley îi invită pe toți cei care vor să trimită gânduri bune și multe inimioare colorate și îi duce pe https://culoareata.smiley.ro/ unde pot trimite mărțișoare virtuale personalizate alături de cea mai colorată piesă a anului.

Sursă foto: Instagram/ Smiley

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni