• PRO TV
  • Adelina Pestrițu a început săptămâna cu stângul. Influencer-ița s-a ales cu o amendă, după ce a comis o greșeală banală: „Știți cum a început?”

Adelina Pestrițu a început săptămâna cu stângul. Influencer-ița s-a ales cu o amendă, după ce a comis o greșeală banală: „Știți cum a început?”

Adelina Pestrițu a început săptămâna cu stângul. Influencer-ița s-a ales cu o amendă, după ce a comis o greșeală banală: „Știți cum a început?”

Adelina Pestrițu a avut parte de un eveniment neplăcut de curând și le-a povestit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare tot ce s-a întâmplat. Soția lui Șteblea Virgil și-a sfătuit fanii să nu facă aceeași greșeală, pentru a nu trece prin aceeași situație. 

 

Gallery

Adelina Pestrițu le-a împărtășit fanilor o experiență mai puțin plăcută de care a avut parte recent. Vedeta a fost la fel de sinceră pe cât și-a obișnuit fanii și i-a îndemnat să nu facă aceeași greșeală pe care și ea a făcut-o.

Adelina Pestrițu a primit o amendă de parcare

Adelina Pestrițu are un program extrem de încărcat, care necesită foarte multe plimbări cu mașina. Având foarte multe pe cap, aceasta uită anumite lucruri, așa cum s-a întâmplat și de curând.

Fosta asistentă de televiziune a uitat să plătească parcarea și, prin urmare, s-a ales cu amendă. „Știți cum a început ziua mea? Cu o amendă, pentru că am uitat să plătesc parcarea. Nu faceți ca mine!”, a spus aceasta, pe contul ei de Instagram.

Câți bani face Adelina Pestrițu din online

Adelina Pestrițu este unul dintre cei mai de succes influenceri din România. Aceasta primește sume frumoase pentru fiecare campanie pe care o realizează în mediul online și, în anul 2022, firma ei a înregistrat un profit net în valoare de 1,9 milioane de lei.

Cu banii câștigați, anul trecut, Adelina Pestrițu și Șteblea Virgil și-au achiziționat cea de-a doua casă, spunând că aleg să investească banii pe care îi fac, în loc să îi cheltuie pe lucruri de care se pot lipsi.

„Mi-am lăsat tocurile acasă și am mers în vizită pe șantier. Nu pentru a-i controla pe cei care lucrează acolo, ci pentru a-i cunoaște, a le mulțumi pentru efortul depus și pentru a intră oficial în nouă noastră casă, care va fi gata în curând”, a scris Adelina Pestrițu, în urmă cu ceva timp, pe contul ei de Instagram.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni