• PRO TV
  • Ce se va alege de casa din Viscri a Regelui Charles după ce monarhul s-a îmbolnăvit. Primarul satului a făcut anunțul: „Nu e un blestem”

Ce se va alege de casa din Viscri a Regelui Charles după ce monarhul s-a îmbolnăvit. Primarul satului a făcut anunțul: „Nu e un blestem”

Ce se va alege de casa din Viscri a Regelui Charles după ce monarhul s-a îmbolnăvit. Primarul satului a făcut anunțul: „Nu e un blestem”

Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer și a renunțat la o mare parte din îndatoririle publice pe perioada tratamentului. Monarhul nu va mai ajunge astfel anul acesta în România, unde deține mai multe proprietăți.

Gallery

Comunitatea din Viscri, unde Regele Charles are o casă, a anunțat ce se va întâmpla cu această locuință după îmbolnăvirea monarhului.

Localnicii din Viscri au primit cu mare tristețe vestea că regele e bolnav. Îl așteptau ca în fiecare an să vină în vizită. Primarul localității spune însă că va avea grijă de casa monarhului și i-a transmis că nu trebuie să își facă griji pentru asta.

„Din păcate, vara asta, nu mai vine la Viscri, nu vine că e bolnav. Nu avem cunoștință de cum se simte în prezent, dar, noi, cei de aici, din comunitate, îi dorim sănătate și ne rugăm la Dumnezeu să fie bine.

Nu vine în România din cauză e bolnav, are în continuare tratament. Am văzut că numai la slujbă a stat, de Paște, în rest, nu a ieșit mai deloc în public. Avem noi grijă de proprietatea de aici și-l așteptăm cu drag.

Dar și nora lui e bolnavă. Nu e un blestem, cred că totul e din cauza Covid-19, boala nu vine chiar așa. El a fost, ultima oară, aici, la noi, anul trecut, în 2023”, a declarat primarul din Viscri, Mircea Pălășan, pentru playtech.ro.

Regele Charles deține 10 proprietăți în România

Regele Charles este fascinat de România, tocmai din acest motiv și-a cumpărat mai famulte proprietăți în țara noastră. El obișnuia să vină des în România și era primit cu mare entuziasm.

Monarhul deţine 10 proprietăţi în România, achiziţionate prin Fundaţia „Mihai Eminescu Trust”, pe care o patronează.

Printre proprietățile sale se numără Conacul Apafi din localitatea Mălâncrav, judeţul Sibiu, o locuinţă în Viscri, judeţul Braşov, patru în Valea Zălanului, judeţul Covasna şi alte patru în satul Breb din judeţul Maramureş.

Cea mai cunoscută proprietate este cea din Viscri, iar prin această achiziție regele Charles a ajutat această localitate să se dezvolte în zona agroturismului pentru că turisți din toată Europa vin să viziteze.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni