• PRO TV
  • Emil Rengle l-a cerut în căsătorie pe Alejandro Fernandez. Cei doi s-au logodit în timpul vacanței din Mexic: „Iubire, iubire, iubire”

Emil Rengle l-a cerut în căsătorie pe Alejandro Fernandez. Cei doi s-au logodit în timpul vacanței din Mexic: „Iubire, iubire, iubire”

Emil Rengle l-a cerut în căsătorie pe Alejandro Fernandez. Cei doi s-au logodit în timpul vacanței din Mexic: „Iubire, iubire, iubire”

Emil Rengle și-a cerut în căsătorie iubitul, pe Alejandro, după câteva luni de relație. Cei doi au dat vestea cea mare pe rețelele de socializare, în urmă cu puțin timp.

Gallery

Emil Rengle și Alejandro Fernandez au plecat într-o vacanță de vis, în Mexic, unde dansatorul l-a cerut în căsătorie pe iubitul său. Cei doi au dat vestea cea mare printr-un scurt video, în care apar sărutându-se.

Emil Rengle l-a cerut în căsătorie pe Alejandro Fernandez

Emil Rengle și Alejandro Fernandez și-au asumat public relația pe care o au de ceva vreme, fără să se lase intimidați de comentariile mai puțin frumoase pe care le-au primit din cauza acestui lucru.

Cei doi chiar au vorbit și despre căsătorie, iar fostul concurent de la ”Survivor” a mărturisit că își dorește să facă acest pas, ba chiar să și rămână însărcinat.

Ei bine, după doar câteva luni de la această declarație, care a creat mare vâlvă în rândul internauților, Emil Rengle s-a ținut de cuvânt și l-a cerut în căsătorie pe iubitul său. Acesta a dat vestea și în mediul online, postând un mesaj emoționant.

„Împreună vom crea o casă plină de flori, bunătate, perne confortabile, odihnă, somn bun, dans, dans minunat, cărți, spațiu, spațiu pentru a fi tu, spațiu pentru a fi eu, și spațiu pentru a iubi, iubi, iubi, iubi, iubi”, a scris Emil Rengle, pe contul său de Instagram.

Cum va arăta nunta lui Emil Rengle și a lui Alejandro

Emil Rengle și Alejandro au vorbit despre nuntă, în urmă cu ceva timp, spunând că au intenții serioase unul cu altul. Pe lângă faptul că vor să își unească destinele, cei doi vor să și aibă un copil, care să apară pe cale naturală.

În cadrul unui interviu acordat pentru Cancan, Alejandro a mărturisit că, în ceea ce privește nunta, cei doi au viziuni diferite, dar, cu siguranță, vor ajunge la un numitor comun.

„Foarte diferite, de fapt. Eu vreau să fie în Santorini, pe o stâncă, la apus, fiecare invitat ar trebui să poarte alb sau crem, bej”, a spus fostul concurent de la „Vocea României”.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni