• PRO TV
  • Irinel Columbeanu, moment de fericirel! Cine a venit să îl viziteze la azil: „A venit!”

Irinel Columbeanu, moment de fericirel! Cine a venit să îl viziteze la azil: „A venit!”

Irinel Columbeanu, moment de fericirel! Cine a venit să îl viziteze la azil: „A venit!”

Irinel Columbeanu a dezvăluit că a primit o vizită complet neașteptată la azil. Iată cine a venit să îl vadă pentru prima dată de când s-a mutat la centrul pentru vârstnici!

Gallery

​Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România, acesta fiind în centrul atenției la începuturile anilor 2000, grație vieții luxoase pe care o trăia. Din păcate însă, palatul de la Izvorani, mașinile de lux și femeile frumoase au dispărut din viața acestuia, la scurt timp după ce a falimentat.

De câteva luni, Irinel Columbeanu locuiește la un azil de bătrâni din Snagov. Acolo, deși are toate condițiile de care are nevoie, duce lipsa interacțiunii umane deoarece sunt foarte puțini cei care vin să îl viziteze. Totuși, în cursul acestei săptămâni, fostul om de afaceri a avut parte de o întâlnire neașteptată. 

Cea care a venit să îl viziteze pe Irinel Columbeanu este nimeni alta decât fosta lui iubită, Oana Cojocaru. Fostul afacerist a dezvăluit că a fost surprins de întâlnirea cu tânăra brunetă și că s-a bucurat foarte mult că a putut să petreacă timp cu ea.

„Mă bucur că a venit Oana acum câteva zile pe la mine, a venit în vizită, la azil, unde stau eu, cu mașina ei, și am mers la un restaurant de pe marginea unui lac. Am stat cam o oră de vorbă cu ea, la restaurant. A fost foarte frumos, am depănat amintiri pe care noi doi le-am strâns împreună. Din câte știu, Oana o să mai vină pe la mine, nu are de ce să nu vină”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click!

Cei doi și-au petrecut după-amiaza la restaurant, acolo unde au mâncat, au băut și au depănat amintiri. Irinel Columbeanu a ținut să menționeze că patronii localului au fost cei care au plătit întreaga consumație:

„La masă am avut de toate, am mâncat niște paste, rață, chiar am avut de toate pe masă. Consumația nu am plătit-o nici eu, dar nici Oana, a fost din partea casei”, a adăugat fostul om de afaceri, potrivit sursei menționate anterior.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni