• PRO TV
  • Dana Marijuana o pune la zid pe Erika Isac din cauza videoclipului „Macarena”: „Scandalos! Nu e un exemplu bun pentru societate”

Dana Marijuana o pune la zid pe Erika Isac din cauza videoclipului „Macarena”: „Scandalos! Nu e un exemplu bun pentru societate”

Dana Marijuana o pune la zid pe Erika Isac din cauza videoclipului „Macarena”: „Scandalos! Nu e un exemplu bun pentru societate”

Făcând parte din lumea hip-hop, acolo unde și-a creat un nume în urmă cu mai bine de 20 de ani, pe vremea când cânta alături de La Familia, Dana Marijuana a dispărut din lumina reflectoarelor pentru o bună perioadă de timp.

Gallery

Recent, ea a revenit în muzică, însă afirmă că nu are de gând să trăiască din banii făcuți din această industrie, ci doar să mai câștige ceva în plus.

„Nu mă mai gândesc să trăiesc din muzică, ci la mesajul pe care lumea mi-l percepe, să ne susținem măcar moral unii pe alții, pentru o lume mai bună. Pentru un artist, întâlnirea cu publicul este magică, contează mai mult decât banii”, a spus Dana Marijuana pentru Playtech.

Cântăreața a fost întrebată și despre impactul pe care l-a avut recent Erika Isac și despre videoclipul „Macarena”, în care cântăreața apare goală. Iar părerea pe care o are Dana Marijuana nu este deloc una bună!

„Nu știu ce să spun despre ea și despre piesă. M-am interesat un pic. Mie una îmi ajung în minte oamenii inteligenți, artiștii adevărați și mă rog la bunul Dumnezeu să fiu pe calea cea bună. Din moment ce ea se prezintă așa, scandalos, în videoclip, din punctul meu de vedere nu este un exemplu bun pentru societate”, a afirmat cântăreața.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni