• PRO TV
  • Cele mai dorite gemene din Marea Britanie, apariție incendiară în public. În trecut, au fost interzise la tv din cauza ținutelor prea sumare

Cele mai dorite gemene din Marea Britanie, apariție incendiară în public. În trecut, au fost interzise la tv din cauza ținutelor prea sumare

Cele mai dorite gemene din Marea Britanie, apariție incendiară în public. În trecut, au fost interzise la tv din cauza ținutelor prea sumare

În vârstă de 24 de ani, Jessica și Eve Gale sunt gemenele preferate ale paparazzilor din Marea Britanie. Cele două blonde nu dezamăgesc la nicio apariție în public – în ultima vreme, ținutele lor din din ce în ce mai îndrăznețe, spre încântarea fanilor.

Gemenele au devenit cunoscute în Anglia în urmă cu câțiva ani, când au participat la un reality show. Nu a fost greu să se facă remarcate – blonde, frumoase și haine… mai deloc. Ținutele lor sunt atât de incendiare, încât tinerele au dezvăluit că producătorii reality show-ului la care au luat parte nu le-au lăsat să le poarte în fața camerelor de filmare. “Aveam niște bikini tanga, dar nu am avut voie să îi port”, a spus Eve.

Gallery

Între timp nu s-au schimbat prea multe în ceea ce privește costumațiile fetelor. De curând, paparazzii le-au surprins mergând la o petrecere mondenă în Londra în două outfituri extrem de provocatoare.

​Sursa foto: Profimedia

Eve și-a făcut apariția într-un oufit transparent, acoperindu-și bustul doar cu niște plasturi. Sora ei a ales o fustă atât de scurtă încât trebuia să tragă de ea constant pentru a nu suferi un accident vestimentar chiar în fața paparazzilor.

Gemenele și-au lansat anul trecut propria colecție de lenjerie intimă. Deși arată fenomenal, Jessica și Eve recunosc că au emoții când apar în lenjerie intimă la ședințele foto de promovare, în fața atâtor oameni.

„Încerc să par încrezătoare, să nu își dea seama lumea că am emoții”, spunea Eve. „Sunt toți oamenii ăștia pe care nu îi cunoști și tu apari în fața lor doar în lenjerie intimă. E stresant, dar ne-am impus să fim încrezătoare”, a completat Jessica.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni