• PRO TV
  • Vlad Pascu a vorbit pentru prima dată despre părinții copiilor pe care i-a ucis în accidentul de la 2 Mai. Ce a putut să declare din spatele gratiilor: „Îmi asum”

Vlad Pascu a vorbit pentru prima dată despre părinții copiilor pe care i-a ucis în accidentul de la 2 Mai. Ce a putut să declare din spatele gratiilor: „Îmi asum”

Vlad Pascu a vorbit pentru prima dată despre părinții copiilor pe care i-a ucis în accidentul de la 2 Mai. Ce a putut să declare din spatele gratiilor: „Îmi asum”

Vlad Pascu a vorbit pentru prima dată despre faptele pe care le-a comis în urmă cu șapte luni, atunci când s-a urcat drogat la volan și a lovit cu mașina un grup de opt persoane, două dintre ele pierzându-și viața pe loc în urma impactului puternic.

​Vlad Pascu este tânărul de 20 de ani care pe data de 19 august 2023 s-a urcat drogat la volan și a lovit cu mașina un grup de opt persoane, două dintre ele murind pe loc din cauza impactului puternic. De atunci, șoferul teribilist se află în arest și nu a părăsit închisoarea nici măcar pentru a se prezenta la termenele de judecată, fiind întotdeauna prezent în sală prin videoconferință. 

Recent, Vlad Pascu a oferit primul lui interviu, de când a intrat în închisoare. Acesta a fost contactat telefonic de Marian Moroșanu, zis și revoluționarul „Ceaușescu” și a dezvăluit mai multe detalii despre accidentul tragic pe care l-a comis la 2 Mai. 

„Marian Moroșanu: „Sufletul tău cum este?”

Vlad Pascu: „Distrus, ce pot să zic și psihic și am o grămadă de remușcări”

Marian Moroșanu: „Dacă ai fi să dai înapoi timpul, ce-ai face?”

Vlad Pascu: „Aș porni pe o altă cale cu totul și mi-aș face o altă viață. Nu în sensul în care a făcut până acum.

Știu că am făcut greșeli și am pierdut niște timp, s-a întâmplat și tragedia asta cu acești doi oameni care nu au cum să se mai întoarcă, în momentul de față, aș da orice să dau timpul înapoi, să fac lucrurile diferit”. 

În plus, Vlad Pascu a vorbit despre injuriile pe care le primește de la părinții celor doi copii pe care i-a ucis în accident. Acesta susține că le înțelege durerea și că își asumă toate cuvintele negative pe care le primește din partea lor. 

„Nu pot să mă pun în locul acelui om pentru că este într-o suferință puternică. Eu nu am cum să-mi dau seama. Nu am cum să mă pun în locul lui, e clar că suferă foarte mult și pot să înțeleg și să-mi asum orice fel de injurii pe care mi le aduce”, a spus Vlad Pascu.

Sursă foto: Facebook, TikTok, INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni