• PRO TV
  • Ce mai vand bancile la executari silite: Sedii de firme, restaurante, apartamente, masini, benzinarii. Ce doresti?

Ce mai vand bancile la executari silite: Sedii de firme, restaurante, apartamente, masini, benzinarii. Ce doresti?

Ce mai vand bancile la executari silite: Sedii de firme, restaurante, apartamente, masini, benzinarii. Ce doresti?

Un apartament, o casa de vacanta, un sediu de firma, un ansamblu rezidential, o gradinita? Ce ati cumpara daca toate aceste bunuri ar fi la dispozitia dumneavoastra la preturi cat mai bune? Bancile fac tot posibilul sa vanda, iar oferta a crescut semnificativ in ultima perioada. Asa nu inseamna ca Fiscul sta cu mainile in san: din contra, dubleaza oferta de bunuri executate silit.

Executarile silite aduc oportunitati de nebanuit si oferte de nerefuzat. Sedii de firma gasesti la BCR, dar nu numai. Tot la BCR ai parte de apartamente. Masini doresti? O benzinarie poate sa fie ceea ce vrei cu adevarat. Daca vrei sa faci investitii imobiliare poti cumpara proiecte cu totul. La Raiffeisen Bank gasesti multe apartamente si terenuri. Preturile sunt comparabile cu cele de pe piata imobiliara, dar sunt totusi mai mici.

La ING Bank sunt multe imobile. De la Banca Romaneasca iti poti cumpara restaurante, fabrici si tot felul de terenuri sau apartamente. Mai multe oferte sunt la BRD. Gasesti si la Banca Transilvania afaceri bune. Cum profiti de executarile silite si care sunt riscurile? Casele, masinile, terenurile, bunurile necesare ca sa poti sa incepi o afacere sunt acum si "la oferta" la executari silite. Trebuie doar sa te interesezi din timp si sa te duci la licitatie. Daca unele bunuri au preturi interesante deja de la prima licitatie, altele se vand mai greu, iar la a doua sau a treia licitatie poti sa-l iei la un super-pret.  

Ce gasesti la executare silita?  
De regula, tot ce se poate cumpara prin credit, bunuri ale caror rate nu au mai fost platite sau bunuri care sunt executate de Fisc, pentru ca proprietarul nu si-a achitat darile catre stat. Dar asta este un caz separat. Acum, vorbim despre licitatiile organizate de banci.  

Intra pe www.incont.ro si afla mai multe despre acest subiect!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni