• PRO TV
  • Meszaros Zsombor, criminalul periculos care a evadat din arest, a ajuns la Oradea după ce o mașină l-a luat la ocazie. Ce a declarat șoferul, după ce a aflat cine s-a urcat în mașina lui

Meszaros Zsombor, criminalul periculos care a evadat din arest, a ajuns la Oradea după ce o mașină l-a luat la ocazie. Ce a declarat șoferul, după ce a aflat cine s-a urcat în mașina lui

Meszaros Zsombor, criminalul periculos care a evadat din arest, a ajuns la Oradea după ce o mașină l-a luat la ocazie. Ce a declarat șoferul, după ce a aflat cine s-a urcat în mașina lui

În cursul zilei de marți, 9 aprilie 2024, un criminal de temut a evadat din arest după ce a cerut să fie transportat la o unitate medicală. Într-un moment de neatenție al polițiștilor, acesta a fugit și a fost dat dispărut aproape 14 ore.

Meszaros Zsombor este bărbatul care în 2017 și-a ucis iubita, apoi i-a abandonat trupul neînsuflețit în portbagajul unei mașini staționate într-o parcare din Satu Mare. Acesta a fost găsit vinovat și a primit o sentință de 18 ani de închisoare cu executare. Totuși, într-un moment complet neașteptat, criminalul a reușit să evadeze din arest și a fugit din București timp de 14 ore. 

În cursul zilei de 9 aprilie, toată România a fost în alertă, după ce Poliția l-a dat pe Meszaros Zsombor în urmărire generală și consemn la frontieră. După 14 ore în care mai multe echipaje de Poliție l-au căutat pe criminal, acesta a fost găsit în Oradea. Se pare că un cetățean a alertat autoritățile, după ce și-a dat seama că înfățișarea acestuia corespunde cu cea pe care a văzut-o în presă.

Citește și:

Cum a reușit criminalul evadat să ajungă în Oradea în mai puțin de 14 ore

Mulți oameni s-au întrebat cum a reușit criminalul să ajungă în Oradea într-un timp record, având în vedere că toată Poliția Română era în alertă. Potrivit imaginilor surprinse de camerele de luat vederi de pe lângă București, bărbatul a făcut autostopul până când o mașină a oprit și l-a luat la ocazie. 

Șoferul, contactat de polițiști, a declarat că nu a știut că bărbatul pe care l-a luat în mașină este, de fapt, un criminal. Mai mult decât atât, acesta a spus că Meszaros Zsombor a refuzat să îi plătească cursa în totalitate, motiv pentru care l-a lăsat pe criminal la câteva străzi distanță de locul în care voia să ajungă.

Meszaros Zsombor ar fi diagnosticat cu cancer

Meszaros Zsombor, criminalul periculos care a evadat marți din închisoare, ar fi fost diagnosticat cu o formă de cancer. Acesta ar fi avut nevoie de tratament, iar din acest motiv polițiștii l-au transportat la cea mai apropiată unitate medicală. 

Sursă foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni