• PRO TV
  • Grigore Bota, cel mai cunoscut criminal în serie din România, primele declarații după 25 de ani de închisoare. Ce a putut să spună „Brancardierul Morții”

Grigore Bota, cel mai cunoscut criminal în serie din România, primele declarații după 25 de ani de închisoare. Ce a putut să spună „Brancardierul Morții”

Grigore Bota, cel mai cunoscut criminal în serie din România, primele declarații după 25 de ani de închisoare. Ce a putut să spună „Brancardierul Morții”

Grigore Bota, cel mai de temut criminal în serie din România, a vorbit pentru prima dată public, după 25 de ani de arest. Bărbatul care a omorât 11 oameni ai străzii face declarații șocante, la câteva zile de la eliberarea din închisoare.

Grigore Bota este cel mai cunoscut și de temut criminal în serie din România! În urmă cu 25 de ani „Brancardierul morții” a ucis 11 oameni ai străzii, folosind de cele mai multe ori aceeași metodă: îi lovea în cap cu pietre sau obiecte grele. Într-un final, Grigore Bota a fost prinși de oamenii legii, după ce unul dintre oamenii străzii a scăpat din mâinile lui și a mers la cea mai apropiată secție de poliție.

După ce a petrecut 25 de ani în închisoare, Grigore Bota a fost eliberat! Ieșirea acestuia din închisoare i-a îngrozit pe românii care cunoșteau cazul său și i-a făcut să judece sistemul de justiție din România. 

Bărbatul a făcut primele declarații după ce a ieșit din închisoare și a susținut că nu este afectat de ceea ce alți oameni cred despre el. Grigore Bota susține că are sufletul împăcat după cei 25 de ani de detenție și că nimeni nu știe cât de greu i-a fost în pușcărie.

„Fiecare om dă cu părerea. Dar nu asta mă interesează pe mine cine ce zice. Eu să am sufletul împăcat. Am văzut la televizor, am văzut lumea și nici măcar n-au venit cât timp am făcut eu pedeapsă, nici n-a venit măcar cineva să mă întrebe. M-au pândit ca lupii la poartă. De aia nici n-am vrut să vorbesc nimic, pentru că zici o vorbă, o dezvoltă, o înflorește ca un copac din asta. Anii ăștia au trecut.

Am avut suport atât de la familie, mulți prieteni care m-au vizitat, m-au susținut. Ușor n-a fost, că așa e în pușcărie, dar nici nu vreau să mă plâng că a fost greu rău. Nimeni nu poate să-şi dea seama cum poate fi în pușcărie. Cel ce n-a trecut și n-a văzut... pentru că e altfel să vezi realitatea lucrurilor și altfel să îţi faci o imaginație. Pușcăria în sensul ei, e ok”, a declarat Grigore Bota, conform unui post TV.

Mai mult decât atât, bărbatul a șocat pe toată lumea cu declarațiile pe care le-a făcut. Acesta susține că orice om ar trebui să treacă cel puțin un an prin închisoare, pentru a vedea cine îi sunt, cu adevărat, prietenii:

„Mi-aș dori ca fiecare om să treacă un an pe acolo, apoi să vadă cine îţi sunt prietenii, colegii, familia, neamurile.

Atunci poți să-ți dai seama, atunci când pici la necaz. Aici afară ai multă lume, nu conștientizează, aleargă, dar când au căzut la păcat sau necaz toată lumea e gata. Când ajungi la pușcărie zici stai mai că omul ăla m-a ajutat. Multă lume e schimbată acum. Acum fiecare în drumul lui, să nu vezi, să nu auzi să te interesezi de ăla cine ce face. Dar nu, oamenii sunt schimbători, mai ales acum. Oamenii au principiile lor”, a mai spus el pentru sursa menționată anterior.

​Foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni