• PRO TV
  • Tatăl lui Vlad Pascu, declarații revoltătoare! Bărbatul susține că tinerii uciși de fiul său se aflau sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise: „Nu se întorceau de la Teatru!”

Tatăl lui Vlad Pascu, declarații revoltătoare! Bărbatul susține că tinerii uciși de fiul său se aflau sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise: „Nu se întorceau de la Teatru!”

Tatăl lui Vlad Pascu, declarații revoltătoare! Bărbatul susține că tinerii uciși de fiul său se aflau sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise: „Nu se întorceau de la Teatru!”

Tatăl lui Vlad Pascu este în atenția publică după ce a făcut declarații revoltătoare în fața jurnaliștilor. Bărbatul a declarat că inclusiv victimele accidentului de la 2 Mai se aflau sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

Gallery

​Vlad Pascu este tânărul care, în luna august a anului 2023 s-a urcat drogat la volan și a lovit cu mașina un grup de opt persoane, două dintre ele pierzându-și viața pe loc în urma impactului puternic. Imediat după ce a comis tragedia, băiatul în vârstă de 20 de ani a fugit de la fața locului, fiind prins de polițiști câteva zeci de minute mai târziu, în Vama Veche.

De atunci, Vlad Pascu se află în arest preventiv și așteaptă să își primească sentința. În tot acest timp, părinții lui - Mihai și Miruna Pascu - încearcă să își scoată fiul din spatele gratiilor și să îl aducă din nou acasă. Mai mult decât atât, ori de câte ori au ocazia, aceștia fac declarații complet neașteptate în fața magistraților sau a jurnaliștilor.

Recent, Mihai Pascu a oferit un scurt interviu care a revoltat o țară întreagă. Tatăl criminalului de la 2 Mai a declarat că cei doi copii care au decedat în urma accidentului ar fi consumat, asemeni fiului său, substanțe interzise sau alcool, înainte de producerea tragediei.

„Copiii aceia nu se întorceau de la teatru! Ştiţi foarte bine! Se întorceau din Vama Veche ca şi fiul meu! Dacă ei se întorceau la 4 dimineaţa, era normal să aibă alcoolemie, ori alte lucruri! Lăsaţi oamenii ăia în pace că i-aţi distrus cu sănătatea şi îi asmuţiţi împotriva mea şi au ajuns săracii să ameninţe public! Eu de copiii aia nu vreau să vorbesc. Este un lucru tabu pentru mine. Dumnezeu să-i ierte! Am încercat de fiecare dată să fac ce trebuia făcut! Am avut ambulanţă pregatită pentru cei care erau victime, medic privat şi am dovezi, asta a fost să fie!”, a declarat Mihai Pascu.

CITEȘTE ȘI:

​Vlad Pascu, primele declarații despre tragedia de la 2 Mai

​Vlad Pascu, autorul accidentului teribil de la 2 Mai, care a șocat toată România, a avut o discuție telefonică zilele trecute, la care au participat atât tatăl său, Mihai Pascu, cât și jurnalistul Marian Ceaușescu. Acesta din urmă le-a adresat mai multe întrebări celor doi, iar discuția a fost înregistrată și publicată, mai apoi, pe o platformă de socializare.

„Aș porni pe o altă cale, cu totul și mi-aș face o altă viață. Nu în sensul care am făcut până acum. Știu că am făcut greșeli și am pierdut niște timp, s-a întâmplat și tragedia asta cu acești doi oameni nu au cum să se mai întoarcă în momentul de față. Aș da orice, ca să pot să da timpul înapoi, să fac lucrurile diferit. Eu știu cine sunt eu și știu că tot ce se televizează și nu arată decât partea neagră a mea, nu arată nimic din lucrurile bune pe care le-am făcut în viața asta”, a spus, printre altele, Vlad Pascu.

Sursă foto: Facebook, Instagram, INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni