• PRO TV
  • Carmen Grebenișan și-a cumpărat apartament și s-a mutat din locuința în care a stat cu Alex Militaru. Vedeta este gata pentru un nou început

Carmen Grebenișan și-a cumpărat apartament și s-a mutat din locuința în care a stat cu Alex Militaru. Vedeta este gata pentru un nou început

Carmen Grebenișan și-a cumpărat apartament și s-a mutat din locuința în care a stat cu Alex Militaru. Vedeta este gata pentru un nou început

După doar câteva săptămâni de când a anunțat că ea și Alex Militaru divorțează, Carmen Grebenișan și-a cumpărat apartament. Și-a făcut bagajele și a părăsit definitiv căminul conjugal din ultimii ani.

Gallery

Chiar dacă Alex Militaru a negat divorțul de Carmen Grebenișan, spunând că nimic din ceea ce ea a spus despre separare nu se va întâmpla, aceasta demonstrează contrariul. Recent, și-a cumpărat un nou apartament, în care s-a mutat deja.

Carmen Grebenișan și-a cumpărat apartament

Noua locuință a vedetei nu a fost deloc ieftină, dar nimic nu a fost mai important decât liniștea și fericirea ei. Prin urmare, nu s-a uitat la bani și și-a cumpărat locuința care a fost pe gustul ei, fiind pregătită pentru a începe un nou capitol în viața sa.

Zilele trecute, Carmen Grebenișan le-a prezentat celor care o urmăresc noua ei locuință. Patru camere, trei băi și un balcon spațios, de toate aceste facilități se va bucura Carmen Grebenișan de aici înainte.

Citește și:

​Aceasta a fost extrem de încântată de noua achiziție, dar momentul acomodării va trebui să mai aștepte, deoarece, în această dimineață, a plecat într-o nouă călătorie.

Carmen Grebenișan este decisă să meargă mai departe

Nimic nu o mai poate opri pe Carmen Grebenișan din a se pune pe primul loc, iar toate lucrurile pe care le-a făcut în ultima perioadă confirmă acest lucru.

În ziua în care a anunțat divorțul, Carmen Grebenișan a mărturisit că decizia nu a fost una impulsivă, ci s-a gândit la ea o bună perioadă, pentru a se asigura că nu va regreta și că este cea mai înțeleaptă pe care o poate lua.

Citește și:

La începutul relației cu Alex Militaru, nu puține au fost persoanele care au avertizat-o în privința acestui lucru, spunând că nu este potrivit pentru ea.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni