• PRO TV
  • Cât de afectată este Carmen Grebenișan de divorțul de Alex Militaru. Alina Ceușan a recunoscut totul: „Îi susțin pe amândoi”

Cât de afectată este Carmen Grebenișan de divorțul de Alex Militaru. Alina Ceușan a recunoscut totul: „Îi susțin pe amândoi”

Cât de afectată este Carmen Grebenișan de divorțul de Alex Militaru. Alina Ceușan a recunoscut totul: „Îi susțin pe amândoi”

În urmă cu doar câteva săptămâni, Carmen Grebenișan anunța că divorțează de Alex Militaru, bărbatul care a cerut-o în căsătorie acum aproximativ patru ani. Vestea a venit ca un șoc pentru urmăritorii ei, care și-au dat seama că ceva se întâmplă.

Gallery

Acum, Alina Ceușan, cea mai bună prietenă a lui Carmen Grebenișan, dar și cea care i-a cununat, a vorbit despre cum se simte aceasta, după separare.

Alina Ceușan, alături la orice pas de Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan a anunțat divorțul printr-un mesaj destul de amplu, pe care l-a postat pe rețelele de socializare. De atunci, aceasta nu a mai vorbit despre separare, postând doar, ocazional, câteva mesaje care dădeau de înțeles că nu mai există cale de împăcare.

Ulterior, Alex Militaru a contrazis-o pe aceasta, spunând că nu vor divorța și că nu se despart. Între timp, a plecat într-o călătorie, în Bali, în timp ce Carmen Grebenișan a petrecut mai mult timp alături de Alina Ceușan.

„E foarte bine, vă spun sincer! (...) Pentru ea, este o decizie absolut firească, pe care a luat-o după foarte mult timp de gândire. Ea și Alex s-au despărțit amical. Nu este tristă, nu are stări depresive, e foarte OK! (...)

Fiecare este pe drumul lui. Eu, în calitate de nașă, îi susțin, în continuare, pe amândoi, nu am ce face. Evident că sunt alături de Carmen, este prietena mea cea mai bună. Este bine, Carmen e bine!”, a spus Alina Ceușan, conform Ego.

Alex Militaru a fost adoptat

În cadrul unui podcast, Alex Militaru a mărturisit că a fost adoptat, lucru pe care l-a aflat când a împlinit 18 ani. Deși, prin liceu, ceilalți colegi îl strigau „adoptatule” și și-a întrebat părinții dacă există vreo legătură în acest sens, părinții adoptivi nu i-au spus, atunci, adevărul.

Cu toate acestea, Carmen Grebenișan i-a reprezentat un sprijin uriaș în acest sens, cei doi fiind, în perioada în care au format un cuplu, extrem de iubiți și de apreciați de fanii lor.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni