• PRO TV
  • Femeia celebră care a fost amanta lui Florin Piersic timp de 9 ani: „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea"

Femeia celebră care a fost amanta lui Florin Piersic timp de 9 ani: „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea"

Femeia celebră care a fost amanta lui Florin Piersic timp de 9 ani: „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea"

Florin Piersic nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai cunoscuti si indrăgiți actori din România. Dacă în ceea ce privește cariera, toată lumea cunoaște succesul său, despre viața personală, celebrul actor a ținut și câteva secrete.

În tinerețe a fost un romantic incurabil. A fost căsătorit de trei ori, prima oară cu Tatiana Iekel, apoi cu Anna Szeles, iar, în final, cu Anna Torok. Pe lângă aceste relații oficiale, faimosul actor a avut însă și câteva idile.

Cea mai cunoscută este cea cu actrița Gabriela Werner, care i-a fost amantă timp de 9 ani, în timp ce acesta era căsătorit cu Anna Szeles. Deși era o diferență de 17 ani între ei, cei doi s-au iubit la nebunie.

„Relaţia mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, când eram studentă la IATC, şi până în anul 1983, când l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner. Am fost 9 ani împreună şi da, pot spune că am fost foarte îndrăgostiţi unul de altul, fără să fim într-o relaţie secretă.

Din contră, pot spune că eram împreună foarte pe faţă, dar încercând să nu lovim alte sentimente. Dar viaţa bate filmul şi am pornit pe un alt făgaş, fără a mă căsători cu el, din păcate”, a spus Gabriela Werner, conform viva.ro.

Cei doi s-au despărțit în anul 1983, după ce Gabriela l-a cunoscut pe Marcel Werner. În prezent, ea trăiește în Israel și a rămas în relații bune cu Florin Piersic.

„Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Nu trebuie să crezi în pomii fructiferi, că ei împart fructele tuturor. Era un diavol frumos. Eu aveam 26 de ani, el 43. Astăzi este la fel de chipeş”, a mai declarat aceasta.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni