• PRO TV
  • “Ce femeie!” Fanii Salmei Hayek în extaz după ce vedeta s-a pozat în bikini: “La 57 de ani, e peste orice influenceriță de 20!”

“Ce femeie!” Fanii Salmei Hayek în extaz după ce vedeta s-a pozat în bikini: “La 57 de ani, e peste orice influenceriță de 20!”

“Ce femeie!” Fanii Salmei Hayek în extaz după ce vedeta s-a pozat în bikini: “La 57 de ani, e peste orice influenceriță de 20!”

Este o placere să o vezi pe Salma Hayek în costum de baie – este concluzia fanilor actriței, care s-au bucurat de cele mai noi imagini postate de vedetă pe pagina ei de Instagram. În vârstă de 57 de ani, Salma Hayek arată chiar mai bine decât la 20 de ani…

“Când familia nu te lasă în pace să îți faci și tu o poză în bikini”, spune Salma Hayek, care face haz de necaz. Actrița s-a fotografiat într-un costum de baie în două piese, în timp ce familia ei o stropea cu apă.

Admiratorii vedetei sunt fascinați de cât de bine arată aceasta. “Cine a făcut pozele astea, a câștigat la loteria vieții. Și un orb dacă ți-ar face poze, ai rupe internetul. Ești un simbol, Salma”, i-a scris un fan.

“Salma Hayek este peste orice influenceriță de 20/30 de ani”.

Invitată într-un podcast, Salma Hayek a mărturisit că nu a folosit niciodată botox și că apelează la aparatele cu radiofrecvență pentru remodelare corporală, pe lângă meditație.

“Pentru a-mi ajuta corpul și pentru a depăși problemele medicale, am descoperit meditația. Pot să meditez ore întregi și nu simt cum trece timpul, e amuzant. Simt energia cum se mișcă și dansează în interiorul meu, am o mulțime de senzații”, a spus Salma Hayek.

Gallery

Totuși, Salma Hayek are și o metodă mai… practică de înfrumusețare: “Apelez foarte mult la aparatele cu radiofrecvență și funcționează extrem de bine pe mine. Plus meditația. Câteodată oamenii îmi spun: ‘Doamne, arăți iar de 20 de ani!”

Aceste aparate folosesc curenți electrici de înaltă frecvență pentru afecțiuni ale pielii, cum ar fi acneea, ridurile, celulita și porii dilatați. Aparatele produc căldură care accentuează creșterea colagenului, fluxul sanguin și circulația către zona afectată.

Salma crede că meditația o ajuta să aibă rezultate mai bune cu aceste aparate: “Cei de la salon mi-au spus că nu au aceleași rezultate cu restul oamenilor care folosesc aparatele. Când nu mai meditez o perioada, nu doar că îmi cade fața, dar începe să “cadă” totul – mi se accentuează problemele de sănătate – hernia, durerea de gât, de coape, gleznele. Încep să mă rup”, spune Salma Hayek.
Actrița spune că soțul ei, miliardarul François-Henri Pinault nu crede în această metodă.

Salma Hayek la Vanity Fair Oscar Party 2023

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni