• PRO TV
  • Keanu Reeves, pe covorul roșu alături de femeia care i-a schimbat viața, după un șir de tragedii. Alexandra, marea lui iubire

Keanu Reeves, pe covorul roșu alături de femeia care i-a schimbat viața, după un șir de tragedii. Alexandra, marea lui iubire

Keanu Reeves, pe covorul roșu alături de femeia care i-a schimbat viața, după un șir de tragedii. Alexandra, marea lui iubire

Anul acesta împlinesc 5 ani de când formează oficial un cuplu: Keanu Reeves și Alexandra Grant sunt una dintre cele mai stabile perechi din showbizul internațional. Înainte să se cupleze, cei doi au fost buni prieteni, cunoscându-se încă din 2009.

Deși nu își ascund relația, cei doi sunt extrem de discreți și nu vorbesc prea mult despre viața lor de cuplu. Totuși, din când în când, fanii au ocazia să îi vadă pe covorul roșu, semn că le merge bine împreună.

Cea mai recentă apariție publică a fost la gala MOCA: Keanu și-a afișat noul look cool, fără plete, care îl întinerește cu 20 ani. Alexandra a fost elegantă într-o rochie bleu, decoltată și cu decupaje.

Unul dintre detaliile bizare pe care le-au observat fanii este că actorul stă cu ochii deschiși de fiecare dată când o sărută pe iubita lui și o privește drept în față pe aceasta.

​Sursa foto: GETTY IMAGES

Deși relația lor a devenit publică de abia în 2019, o prietenă a cuplului a dezvăluit că aceștia ieșeau la întâlniri cu mult timp înainte. La început au lucrat împreună, ulterior au devenit prieteni, iar apoi iubiți. De profesie artist vizual, Alexandra i-a oferit lui Keanu acel echilibru de care avea nevoie.

“Ce îmi place la Keanu și la relația noastră este că ne provocam să descoperim drumuri noi. Este o adevărată inspirație pentru mine. Este atât de creativ, atât de bun. Muncește atât de mult”, a spus, în trecut, Alexandra.

Gallery

Actorul din Matrix a avut o viață încununată cu succes pe plan profesional, dar plină de tragedii pe plan personal. În 1998 a cunoscut-o pe Jennifer Syme, s-a îndrăgostit de ea, iar un an mai târziu aceasta a rămas însărcinată. Însă copilul s-a născut mort, iar cei doi nu au putut trece peste această tragedie și s-au despărțit.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni